søndag den 14. december 2008

Træet er købt

 


Eftermiddagen er tilbragt i familiens skød på Øster Skovgård i Snejbjerg, som efterhånden er et tilløbsstykke af et juletræssalg. Det er ved at være traditionen, at vi køber årets træ derude, og vi var sjovt nok ikke de eneste, der havde fået den idé. Heldigvis havde de udvidet, så kapaciteten var, omend ikke stor nok, så noget større end tidligere. Udover juletræer har de alt, hvad hjertet kan begære i hjemmelavede stearinlys og klassisk julepynt - masser af nisser og glaskugler (der kom nu ikke noget af den slags i vores kurv, men det er jo meget sjovt at kigge) - og så er der julestue i den nyrenoverede lade med æbleskiver, vafler, gløgg mm., så vi slog os ned og nød godterne og stemningen i den julepyntede lade.
 

Men den største attraktion er nu killingerne. Der plejer hvert år at være et kuld killinger, der ligger og hygger sig i en (pap)kasse ved (betalings-)kassen - i år var der kun en, men det var også nok for børnene, der selvfølgelig smeltede helt væk ved synet.
 


Og vi blev enige om et træ, der var om ikke perfekt, så i hvert fald godt nok. Vi skal fejre jul hjemme for første gang, og da vores stue ikke hører blandt de største, er det egentlig lidt spændende at skulle finde plads til ikke bare et træ (for det plejer vi også at have) - men et træ, der rent faktisk skal stå, så man kan gå rundt om det. Nå, men vi fandt da et træ, ikke alt for stort, og så må vi se, hvordan det fylder i rummet - det skal jo nok gå på den ene eller den anden måde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar