søndag den 21. april 2013

Mere ruskomsnusk

 

 

Grøntsager og oksebryst på panden...

Med hjemmebag og rødvin til...

 

Bare fordi det sådan en god måde at undgå madspild og få brugt alt det, der trænger…

Et par trætte porrer, et par ditto stængler bladselleri og en peberfrugt blev snittet og kom på panden sammen med en pålægspakke med oksebryst, der nærmede sig slutdato.

Da grøntsagerne var ved at være møre, fik de et drys chiliflager, salt og peber, et godt skvæt soya og lidt fløde. Sidst men ikke mindst skal og saft af en halv lime.

Med en nybagt bolle, et glas rødvin og en god solstribe til var jeg godt kørende…

Men det var i går. I dag kalder arbejdet, og derefter er jeg den, der er smuttet sydpå :-)

Og solen skinner ligeså skønt som i går!

Glædelig søndag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar