fredag den 6. marts 2009

Fiskeburger med remo-salsa

 

Endnu en af de suveræne succeser.

Anderledes, konstaterede familien, men rigtigt godt!

Fiskefrikadellerne lavede jeg selv af torsk - det er nu rart at vide, hvad der er i, og det er ikke svært, når først man tager sig sammen. Kun var blenderen ved at brænde sammen i kampen med fisken - så jeg valgte at skifte over til stavblender.

Til gengæld er bollerne kun hjemmebragte, ikke hjemmebagte - træerne voksede dog ikke ind i himlen i dag, men bollerne, jeg faldt over, var faktisk overraskende gode.

Remo-salsaen består af blomkål, gulerod og agurk i fine tern, blandet med cremefraiche, dijonsennep, karry, salt og peber. Lækkert og friskt.

Nu er der dømt Disneysjov og X-Factor, men mon ikke jeg vil krydre med lidt blogland og strikketøj. Vi er allesammen lidt flade ovenpå en begivenhedsrig uge.

2 kommentarer:

  1. den der remosalsa er bare god :-) god weekend :-)

    SvarSlet
  2. Den er bestemt en gentagelse værd, Lene :o) Tak i lige måde!

    SvarSlet