Jeg lavede mit eget lille festmåltid på sønnikes fødselsdag. Egentlig var det bare sådan en gang hvad-køleskabet-rummer, men det endte med at blive rigtigt lækkert, synes jeg.
Udgangspunktet var en rest kyllingepålæg, der trængte til at blive brugt. Og en halv pakke frisk pasta. Imens pastavandet kom i kog, blev kyllingeskiverne skåret i små strimler og fik varmen i lidt smør sammen med en stilk bladselleri i skiver. Op til dem kom et par tomater i både og revet skal af en citron. Gryden blev taget af varmen og en skefuld hjemmelavet pesto og lidt ricotta blev vendt med herligheden. Pastaen blev kogt sammen med et par håndfulde ærter fra fryseren, og slutteligt blev det hele vendt sammen og fik et godt drys fra peberkværnen.
Det ligner måske en gang ruskumsknusk, men det er af den delikate slags :-)
Ih, altså - det ser nu vildt lækkert ud og så med et godt glas rødvin til :-) Velbekomme og tillykke med sønnen.
SvarSletTak, både mad og vin var en gentagelse værd ;-)
Slet