Jeg har en del traditioner, når jeg laver mad - en række af retter, som hører sig til, indenfor hver årstid. En af de retter, jeg laver om vinteren, er vintervitamingryden. Et kæmpe sammensurium af forskellige ingredienser giver tilsammen en utrolig lækker ret, spækket med gode vitaminer.
Der er kylling, porre, løg, hvidløg, squash, gulerod, grøn peber, bladselleri, hvidkål, banan, æble, rosiner, kokosmælk og karry - bare lidt af hvert, men tilsammen giver det en kæmpe skudefuld, så der er også noget til fryseren - det er altid godt, når det skal være lidt nemt.
Om søndagen får vi dessert - der må det gerne være lidt ekstra festligt. I dag var det arme riddere og en blommekompot med frisk ingefær og kanel - det har vi ikke prøvet før, men gør det meget gerne igen. Uhm, det smagte godt!
søndag den 10. februar 2008
Søndagsmiddag
Indsendt af Annette kl. 20.15
Etiketter: Godt til ganen
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Uhm! Hvor ser det altså lækkert ud - alt det gode mad du får lavet. Mon du deler opskriften ud på din "vintervitamingryde"?
SvarSletJeg viste det lige til Kurt og hans kommentar var: Det ligner jo en helt kogebog :-)
Knus fra Pia
Tak for rosen, Pia :o) Ja, jeg deler gerne, jeg må jo gøre, hvad jeg kan for at leve op til Kurts kommentar ;o)
SvarSlet