mandag den 28. november 2011

I bølgegang…

 

 

DSC09055b

 

Livet slår sine knuder for tiden, og jeg har ikke den samme ro til egne tanker, som jeg har haft tidligere…

Sammenlagt med ledige minutter, der bliver færre og færre, efterhånden som fødselsdags- og julesæsonen er skudt godt i gang, giver det mindre overskud til bloggen.

Men jeg er her endnu og har det i det store og hele godt, selvom jeg indimellem føler, der bliver rykket i mig fra alle sider.

Man lærer af livet, og at holde hovedet oven vande er en af de ting, jeg efterhånden føler mig godt i stand til, trods bølgegang. At bølgerne så indimellem flyder ud af tårekanalerne, er også helt ok.

Og jeg føler mig også overbevist om, at alting nok skal falde på plads i de vante gænger igen. Indtil da vil jeg glæde mig over alle de lyspunkter, der heldigvis stadig er masser af.

For eksempel den guldgrube af kære familiemedlemmer, der har fyldt ikke bare husrum, men også hjerterum i denne weekend. Det er efterhånden en tradition af de uangribelige, at vi i weekenden omkring 1. søndag i advent invaderes af min store familie og fejrer, at min fødselsdag er lige om hjørnet, og især bare nyder at være sammen. En weekend fyldt med højt humør, latter, snak, rigeligt med mad og drikke, madrasser på næsten alle ledige flader og hygge i overflod.

Den kommende julemåned er skudt godt i gang, og selv om tiden har det med at blive knap, og tankerne indimellem kører i selvsving, vil jeg også i år glæde mig over alle dens dejlige traditioner.

4 kommentarer:

 1. Helle Nørgaard Nielsen28. november 2011 kl. 17.57

  Dejligt at høre at du har lært at holde hovedet oven vande, Annette - det kan ind i mellem være nødvendigt...
  At tårerne også får rum, når de kræver plads, er bare rigtig godt!
  Godt at du kan se de positive ting - midt i bølgegangen...

  SvarSlet
 2. Jeg ønsker dig en dejlig december - med eller uden tid til bloggen.
  Må den blive fri for bølgegang, men fyldt med venner og familie ;)
  KH Tante T

  SvarSlet
 3. Kære Annette!
  Åh ja - det er en kunst at lære at holde hovedet ovenvande midt i livets bølgegang. Og det at bølgerne flyder ud af tårekanalerne - ja, det kender jeg også til, som noget der lindrer og giver mig nyt mod på tilværelen.

  Ellers er det dejligt at læse noget fra din hånd igen her på bloggen.

  Knus og tanker fra Pia

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres kommentarer, tanker og gode ønsker :o)

  SvarSlet