lørdag den 28. april 2012

Uden ord…

 

 

DSC01128

 

Det er længe siden, jeg sidst var forbi… – ikke forbi bloggen, for jeg kigger jævnligt til den, om den nu befinder sig vel i sin ensomhed, og jeg bruger stadig min blogliste til at hoppe videre til andre blogs, hvor der er mere liv.

Men i maskinhuset – omme bagved, hvor indlæg bliver til – har jeg ikke været længe.

Der er ikke ord. Det kunne der måske komme, hvis jeg ville, men livet gør så mange knuder, at jeg ikke har ord til meget mere end at holde sammen på det.

Derfor ingen ord her.

Men jeg savner det alligevel lidt. Bloglivet.

Har ikke lyst til, at bloggen helt skal sygne hen – og ikke mindst savner jeg mit incitament til at gå på opdagelse med kameraet.

Derfor gør jeg et forsøg.

Blog uden synderligt mange ord. Jeg kan ikke love at være helt ordløs, for jeg er af natur et snakkehovede – men i udgangspunktet forsøger jeg mig med et billede i ny og næ.

Billeder af min hverdag. Eller hvad der nu trænger sig på. Måske lidt som det plejer at være, forestiller jeg mig – bare uden så mange ord.

Hvis I stadig har lyst til at hænge på, er I hjerteligt velkomne! Hvis ikke, er det helt forståeligt… Men jeg tror, jeg vil nyde, at der kommer en smule liv her på siden igen…

8 kommentarer:

 1. Jeg hænger på, og nyder når der kommer noget.

  God søndag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og i lige måde, Therese :o)

   Slet
 2. Med eller uden ord, - jeg kigger stadig ind :)

  Kh Tante T

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at mærke, at der stadig er liv :o)

   Slet
 3. Helle Nørgaard Nielsen1. maj 2012 kl. 23.23

  Jeg gør ligesom dig, Annette - jeg kigger jævnligt til din blog for at holde øje med, om den stadig lever - og det gør den jo heldigvis!

  Jeg er også én af dem, der stadig hænger på - også selvom der ikke er så mange ord og er længere mellem indlæggene, end der tidligere har været.
  Jeg nyder altid dine billeder! Du er så fantastisk god til at fange motiverne fra de rigtige vinkler - og tager ofte øjebliksbilleder, som jeg rigtig godt kan li`. Så jeg vil blot glæde mig til et billede eller to i ny og næ... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine dejlige ord, Helle! De varmer :o)

   Slet
 4. Hvor er det dejligt at der er liv herinde. Jeg er kommet til at holde meget af dig og det er lidt tomt ikke at kunne følge bare lidt med i dit liv herinde. Jeg kender godt det med at have travlt med selve livet og synes det er en fin ide med billeder. Glæder mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Marina! Jeg bliver helt varm om hjertet, når jeg læser dine søde ord, og jeg er glad for, at du stadig hænger på trods min tavshed :o) Jeg elsker også stadig at være på besøg hos dig, selvom jeg heller ikke der efterlader så mange spor...

   Slet