søndag den 11. december 2011

Glædelig 3. søndag i advent

 

 

DSC09346

 

December går som altid med raske skridt, men jeg følger med og føler på nogle felter endda, at jeg er i god tid i forhold til tidligere år.

En del julegaver er købt, to slags småkager er i dåser, og julekortene er godt på vej. En rigtig god følelse, for jeg fornemmer også, at jeg ikke skal stramme skruen for hårdt i år, så jeg har til min store tilfredsstillelse formået at føre mine intentioner om at starte i god tid ud i livet.

Travlhed undgår jeg ikke (og det gør vel de færreste i denne tid), og denne weekend har da også været temmeligt pakket med julefrokoster torsdag, fredag og lørdag (nok meget godt, at det ikke var af den særligt våde slags) og søndagens to gudstjenester + en koncert. Men ikke mere end at jeg kan se tilbage på en weekend, der er gået godt – og glæde mig over at have fri helt indtil tirsdag morgen.

De frimandage er altså guld værd!

 

DSC09332

4 kommentarer:

 1. Det er altså underligt med din gode blog. Der falder altid en ro over mig, når jeg klikker mig ind i dit univers af ord og billeder. En helt igennem hyggelig og dejlig ting. :)

  SvarSlet
 2. Sikke en vidunderlig kommentar at få, Ulla! Jeg bliver helt glad :o)

  SvarSlet
 3. Og glædelig 3 søndag i advent til dig. Fornemt at du har nået så meget allerede, det gør det hele meget hyggeligere. Selv halser jeg som altid efter december men børnene er glade så længe alt er som de plejer og nissen driller som han skal.

  Og Ulla har ret. Din blog er dejlig.

  SvarSlet
 4. Hvor er I søde - tak! :o)
  Jeg synes nu også stadig, jeg halser, Marina - men nok især mentalt, fordi jeg i perioder kan have svært ved at rumme, at der er så meget, jeg gerne ville gøre og så lidt tid at gøre det i. Kunsten er som altid at sætte ambitionerne efter ressourcernerne - en livslang øvelse, tror jeg :o)
  Og så er jeg forøvrigt totalt imponeret over din evne til at lave sjov og hygge om børnene, også selvom din to-do-liste måske er lang.

  SvarSlet