tirsdag den 6. december 2011

Småstrik

 

 

DSC08773

 

I løbet af efteråret er der kommet småfolk til, både Brians og min familie er udvidet med hver sit lille pus. Jeg har tidligere vist elefanten, der kom marcherende som barselsgave. En ko er det også blevet til, men den galoperede væk, inden jeg fik skudt et ordentligt billede.

To gange dåb har vi fejret, bortset fra at jeg måtte undvære at være med til min egen nevøs dåb. Meget trist, men sådan er vilkårene nogle gange, når man har skæve arbejdstider og ikke altid kan undværes…

To gange trøjer var dåbsgaverne – dog blev tiden så knap, at jeg måtte opgive at blive helt færdig med min nevøs trøje inden dåben i søndags. Den kom pænt med hjem igen, men om lidt er den færdig ;o)

Brians niece (der er lidt delte meninger om, hvorvidt hun også er min, når det nu er svigerfamilien – men sød og lækker er hun i hvert fald!) … fik en Viggo-model i pigefarver (den lilla er lidt mere lilla henne i virkeligheden, end fotoet gengiver – farver er bare svære at få helt rigtige i efterårslys…).

 

DSC08769

DSC08766

 

Viggoline er strikket i Rasmillas yndlingsgarn – uld og bomuld – det kunne meget vel også blive mit yndlingsgarn…

Nevø-trøjen får I at se om lidt, når den er klar til at blive givet igen-igen… ;o)

3 kommentarer:

 1. Og den er SÅ fin i virkeligheden (og jo da også på billedet, men det er, som du også skriver, noget andet at se den i virkeligheden). Vi er enormt glade for den, den har lige en kant og "unikhed" som passer os godt. Jeg glæder mig helt enormt til at hun kan passe den! Thilde mente i går at Merle skulle have den på, men så måtte jeg jo fortælle at den altså var for stor endnu. Jamen så ville hun selv prøve den, hvortil jeg så måtte svare i den anden grøft, nemlig at den er for lille til hende. Det ér heller ikke nemt at forstå at ingen kan passe den ;)

  SvarSlet
 2. Og koen kan jeg da hurtigt lige fange et snap-shot af :)

  SvarSlet
 3. Det glæder mig meget, at I er glade for trøjen, Louise! Jeg tænkte også meget på jer, da jeg valgte både model og farver.
  Det er da også komplet ulogisk, at den er for stor til en og for lille til en anden.. ;o)

  - Og tak for billeder :o)

  SvarSlet