tirsdag den 21. februar 2012

Cleopatra for en dag…

 

 

DSC00643

 

Da Freja sagde, at hun gerne ville klædes ud som ægypter, havde Marina med helt perfekt timing linket til en udklædning med meget pædagogisk vejledning i, hvordan den var skruet sammen – lige til at gå til.

Ret essentielt for en ægypter er det karakteristiske sorte hår, så panikken bredte sig, da parykken, jeg havde bestilt på nettet, viste sig at være i restordre. Heldigvis fandt jeg en langhåret hekseparyk i BR, og med et par amatøragtige klip nåede vi frem til en pagefrisyre, der var acceptabel.

De sidste mange fastelavnsdragter til Freja er syet i mere eller mindre langhåret pels efter nogenlunde samme (dyre)skabelon, og min trang til den slags (som aldrig har været nævneværdig) er efterhånden stillet. Jeg har i den grad nydt at gå amok i guld og pyntestiklinger trods overhængende deadline (intet nyt under den sol!) – og sådan blev det fastelavn endnu engang…

5 kommentarer:

 1. Helle Nørgaard Nielsen22. februar 2012 kl. 08.55

  Ja, det er da noget helt andet end et dyr... : )
  Jeg kan virkelig godt forstå, at Freja ser så glad ud - tænk sig, at hendes mor gjorde det igen!

  SvarSlet
 2. Jeg er så imponeret over hvordan du kaster dig over sådan et projekt og gennemfører det på meget kort tid. Sejt gjort, Annette :o) Købte kostumer er flotte, men hjemmelavede kostumer er altså bare noget helt for sig. Tænk at Freja har en mor som dig :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er I søde :o) Ja, jeg gjorde det igen, men må indrømme, at det ikke var lysten, der trak, inden jeg gik i gang med projektet. Og som alle andre mødre er jeg bestemt heller ikke perfekt, men er glad for, at jeg kan glæde med et projekt som dette.

  SvarSlet
 4. Hej Annette, hvor er den bare blevet god! Og godt reddet med den paryk. Den jeg i første omgang bestilte var også i restodre, så jeg fandt også en anden.
  Mange hilsner,
  Teresa

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Teresa - jeg er glad for, at jeg faldt over din vejledning, den var guld værd!

   Slet