fredag den 28. september 2012

Ro…

 

Et hjørne af mit nye køkken...

 

Den første uge i mit nye hjem er snart gået. En meget blandet buket af dage med tid og ro til at komme på plads og finde mine ben, og fyldte dage, der er sust forbi. En blandet buket af glæde, tårer, frustrationer, opgaver – men allermest glæde.

Følelsen af at gå her i mit nye hjem og pakke ud, indrette, skabe nyt, se fremad og mærke, at det er mit – er helt ubeskrivelig.

I morgen lander børnene her – og lige så meget som jeg har glædet mig over at have tiden og roen for mig selv – så meget mere glæder jeg mig til få dem hjem. Og til at gøre alt hvad jeg kan, for at det også må føles som et godt hjem for dem.

8 kommentarer:

 1. Å Annette. Mit hjerte flyver ud til dig med varme knus og mange tanker. Jeg håber du får det godt i dit nye liv og er sikker på at din varme med tiden vil få børnene til igen at føle sig glade og trygge også selvom det naturligvis er hårdt i en periode. Som du skriver er det jo ikke deres valg men i høj grad deres liv og den følelse nager alle skilsmisse forældre en tid indtil trygheden genindfinder sig (og det skal den nok, de skal bare have lov at finde den i deres eget tempo).

  KRAM

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine varmende ord, Marina! De varmer lige der, hvor det gør allermest godt!

   Slet
 2. Det er en svær tid for jer alle men jeg håber i får en fantastisk weekend sammen. Udfra dine billeder fra dit hjem ser der hyggeligt ud. God weekend til jer og mange tanker herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anette - jeg synes også selv, her er meget hyggeligt :o)

   Og god weekend til dig.

   Slet
 3. Godt at høre, at du er ved at have fundet dig på plads. Jeg tænker meget på dig og håber virkelig, at du har truffet den rigtige beslutning. Kærlig hilsen Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine ord og tanker, Tina.

   Slet
 4. Kære Annette.
  Godt at læse, at du er ved at være på plads. Jeg tænker også en masse på dig og kigger gerne forbi en dag :-)

  Knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Pia - du er velkommen :-)

   Slet