mandag den 3. september 2012

Storm

 

 

DSC09971

 

Jeg har længe gået om den varme grød.

For det indlæg, jeg nu må skrive, er ikke et af de lette. Ikke et af den slags, hvor ordene bare flyder og snubler over hinanden for at nå frem.

Men det skal skrives. Bloggen kan ikke bare fortsætte som om, intet var hændt. Selvom jeg ikke udstiller alt her, afspejler bloggen en stor del af mit liv, og mit liv er ikke længere som det var.

Ikke nødvendigvis dårligere – faktisk tror jeg selv på, at der er rigtigt meget godt, der venter mig i mit nye liv; men det tager tid at lande på benene efter det stormvejr, der har været forbi – og stadig raser.

Brian og jeg er ved at blive separeret.

Mange – rigtigt mange praktiske ting mangler at falde på plads. Meget er kaotisk lige nu. Men praktiske ting kan løses, selvom det tager tid og kan være frustrerende og føles temmeligt håbløst, når løsningerne ikke kommer let. Værst er det selvfølgelig at mærke børnenes uforståenhed og sorg over et valg, der ikke er deres, men i høj grad påvirker deres liv og hverdag. En kæmpe opgave er det at bære dem så godt igennem, som det er os muligt. At rumme dem og deres reaktioner. At vise dem, at vi er der for dem. Og ønsker at favne dem. Også midt i dette kaos.

Ikke alle dage raser stormen lige voldsomt. Der er stadig solskin og glæde i mit liv. Og jeg har troen på, at livet vil byde os alle lys og varme – og med tiden også stilhed efter stormen.

12 kommentarer:

 1. Kære Annette!
  Du og I er i mine tanker meget ofte - håber det bedste for jer allesammen :-)
  Knus fra Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine tanker, Pia. De varmer. Knus

   Slet
 2. Jeg tror også på, at der venter dig noget godt!
  Jeg ønsker dig lykke til i det nye, og styrke til at få dig og dine godt gennem stormen...

  Kh Tante T

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlige ønsker, Tante T - tak for dem :o)

   Slet
 3. Så mange, der går fra hinanden lige nu. Trist. Men det er formodentligt velovervejet handling. Ønsker dig og din familie alt det bedste. Og bedst bliver det jo som regel, når stormen har lagt sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er. Trist. Men meget, meget velovervejet. Tak for dine gode ønsker.

   Slet
 4. Øv, Annette. Det er jeg ked af at høre.
  Håber, det bedste for dig & din familie.
  Livet er bestemt ikke altid en dans på roser.
  Tænker på jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eller også er det netop en dans på roser :o) Det er heldigvis stadig meget smukt, ind imellem kommer man bare til at træde på torne...
   Tak for tanker..

   Slet
 5. Kære Annette - det var trist at læse. Jeg ønsker dig og dine børn det bedste. Har lige set du har fået en lejlighed. Jeg håber du kommer til at finde ro og glæde der. Mange tanker til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anette :-)

   Slet
 6. Jeg har ikke været forbi her længe, og det mærkes pludseligt, når der er vendt op og ned på dit liv i mellemtiden.

  Jeg sender dig de varmeste tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er sket en hel del, Erika - og det føles på én gang som meget længe siden, og som det var i går, jeg skrev dette indlæg.
   Mange tak for dine tanker.

   Slet