tirsdag den 26. februar 2013

Forårsfornemmelser…

 

 

Forår

Forår

 

Jeg gætter på, at vinteren i år har samme længde, som sådan en nu plejer at have. Men hvor er jeg dog ved at være utålmodig i min længsel efter forår.

Og sådan et herligt solskin, som vi har haft i dag, gør mig høj, og får det til at krible i mine fingre. Jeg får lyst til at gå i haven og gøre noget. Jeg ved bare ikke helt hvad..

Jeg skal jo lige lære min nye have at kende. Og er af den overbevisning, at haven skal have lov at bruge det første år på at vise mig, hvad den har at byde på, før jeg begynder at lave noget om.

Så i dag nøjedes jeg med at tage kameraet med på tur. Det var nu også en dejlig oplevelse. Nyt (låne)kamera (der med sin store linse er lidt svær at styre på små indendørs afstande, men rigtigt folder sig ud under åben himmel), ny have og det smukkeste solskin var en skøn kombination.

 

Forår

Forår

Forår

Forår

Forår

Forår

Forår

Forår

Forår

Forår

2 kommentarer:

 1. Annette - DET var dejligt, du tog dit kamera med på tur - og deler de første forårsbebudere sammen med os her på bloggen :-)Det er en smuk tid, vi går i møde og ganske stille mærker "man" at energien kommer tilbage sammen med den første forårssol. Der sker noget i os mennesker specielt på denne tid af året.

  Spændende med din nye have - må den blive til stor glæde for dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar. Ja, jeg bliver lige forundret hvert år over, at forårssolen gør SÅ meget ved humøret og energien. Det er helt fantastisk at opleve :-)

   Slet