lørdag den 11. januar 2014

Spelt

 

 

Spelt

 

Kønt er det ikke, når jeg fotograferer mad i dunkel belysning på denne årstid – til gengæld smagte det lige så godt, som det plejer, når kæresten og jeg står i køkkenet sammen. Vi er gode til at supplere hinanden med idéer og forslag, og han skal have størstedelen af æren for denne…

Mængder har jeg ingen af – men gjorde noget i retning af dette:

Spelt koges efter anvisningerne. Imens steges bacon i tern, en bunke frosne ærter tøes, og en dåse tun åbnes og drypper af.

En dressing blandes af olivenolie, citronsaft og –skal, hvidløg, der er hakket og “mast” med lidt groft salt på skærebrættet, sennep, salt og peber.

Spelten blandes i dressingen sammen med tun, bacon, ærter, kapers, finthakket rødløg, æble i tern og cherrytomater i halve. Og en god bunke hakket persille. Lidt nødder havde også været godt, f.eks. cashew, men det blev ved tanken denne gang…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar