torsdag den 5. januar 2012

Hængeparti

 

 

DSC00076

 

Mine intentioner i december måned er mange (ja, også i december!) – men tiden rækker ikke til alt det, jeg gerne ville. Noget lader jeg ligge, måske som en god idé, der kan tages op en anden god gang, andet bliver aldrig ført ud i livet, og det er nok også godt det samme.

Men hvem siger, man ikke også kan lave kræmmerhuse i januar? I hvert fald dette ene, som blev påbegyndt i december, men måtte vente til efter jul med at blive færdiggjort. Nu hænger det og glæder mig, indtil al stadsen bliver pakket væk på lørdag – og så kan det jo heldigvis komme til ære og værdighed igen næste år. Måske sammen med en eller flere fæller i samme stil. Eller måske ikke – hvem ved, hvad tiden og lysten er til, til den tid…

4 kommentarer:

 1. Miriam (Søster)5. januar 2012 kl. 16.28

  Hvor er det fint! Det er lidt pudsigt.. Jeg sad og flettede julestjerner i mandags. Da havde jeg pludselig tiden ;o)

  SvarSlet
 2. Tak, søs :o)
  Det er bare noget andet at sidde og pusle med sådan noget, fordi man har tid og lyst, og ikke på den hæsblæsende måde...

  SvarSlet
 3. Det er rigtig fint, Annette. Kanten med stoffet, er smart :-)
  Jeg har stadig det meste julepynt hængende, og håber virkelig på at få pyntet ned, denne weekend. Nu må vi se, om jeg får nået det.

  Rigtig god lørdag.

  SvarSlet
 4. Tak Therese :o) Det er faktisk ikke stof, men sådan noget crepepapir, som kan fås i lange baner. Jeg har rynket det med sytråd - og det kunne da også være rigtigt fint med stof :o)
  Jeg er godt i gang med at afjule, og nyder det, selvom det havde været helt perfekt med solskin og meget mere lys...

  SvarSlet