En bulgursalat, inspireret af en frokost for nogle måneder siden på mit yndlingssted i Århus, Juice Stop.
Bulgur – eller hvad du nu lige har af korn… I dag blev det hylden hen, slanter trængte til at blive tømt, og dagens korn var lige dele bulgur, perlespelt og perlerug.
Kornene koges og blandes med hjemmelavet pesto.
Vendes i en skål med majs, rucola, vindruer og cherrytomater i halve og en luns fetablok i rustikke stykker.
Såre enkelt – og yderst velsmagende…
Det ser lækkert ud, Anette, sådan en portion kunne godt komme til at ledsage lidt stegt fisk til vores aftensmad i dag.
SvarSletBare uden majs, det er ikke min favorit.
Og mon det er så ikke er en blok feta, som skal "rustikkes" ;-)
Og jeg har rester til frokosten i dag :o) Min familie måtte nøjes med den vegetariske version, men fisk kunne jeg sagtens forestille mig, var godt til...
SvarSletUps, det var vist over min sengetid... ;o)
Knurrrr... sagde maven lige ;)
SvarSletKH Tante T
Forhåbentligt har du fået ro på den nu, Tante T ;o)
SvarSlet