lørdag den 19. januar 2008

Indkøbstur

Hele familien har været på indkøbstur i dag. Vi har raseret et lagersalg, og fået masser af tøj til børnene og lidt til faderen.

Og så var vi i Stof og Stil. Selvom jeg sjældent syr, synes jeg, det er det rene slaraffenland derude. Der er så mange skønne stoffer, farver og mønstre, og jeg kunne gå rundt og kigge i timevis. Men det var der ikke tid til i dag - der var stramt program. Der skulle findes stof til børnenes fastelavnskostumer. Freja skal være kat, og vi fandt noget fint, hvidt pelsstof.


Emil skal være tandbørste - det stiller store krav til forældrenes kreativitet! Vi fandt noget blåt stof efter drengens valg, og prøver så at arrangere noget med en skumplade og en børste foroven. Sidste år var han en tandpastatube. Han er ikke forfalden til butikkernes stereotype helte/skurke-kostumer, og det passer mig fint!


Og så kom vi til det sjove. Sofapuderne har længe skreget på nyt betræk, og nu skulle det være. Jeg synes selv, vi har fundet de skønneste brune og blå farver, og det skal nok blive rigtig pænt.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er det nogle flotte farver. Bliver puderne i samme stil som dem I har haft indtil nu?

    SvarSlet
  2. Jeg er også helt vild med farverne :o)
    Ja, det gør de - og jeg glæder mig, til de er færdige. Men først er det fastelavnsdragterne, der står for tur...

    SvarSlet