søndag den 8. august 2010

I baghold…

 

I sådan en stue, der ved første øjekast kan synes meget fredelig, hyggelig og indbydende, kan der ved nærmere øjesyn gemme sig et personage, der ikke ser ud til at have rent mel i posen. De dukker op overalt, og hvor man mindst venter det, og det kan udvikle sig til noget af et bagholdsangreb.

 

Baghold Baghold Baghold Baghold

 

På nogle dage er det lidt irriterende, der er rod overalt, og jeg trænger bare til at få min stue for mig selv, med blomster og stearinlys og ro til min æstetiske sans. På andre dage, som i dag, er det nu egentlig meget hyggeligt og sjovt at finde de små bz’ere rundt omkring… (og hvis man skal se lidt på det i helikopter-perspektiv, så er det jo med at nyde, så længe han leger i min stue…)

6 kommentarer:

 1. Jeg kan så småt begynde at følge det - vores stue bliver ind i mellem omdannet til en kombination af Københavns Hovedbanegård og vores genbos hvedemark med div. traktorer. Og jeg kan også følge spaltningen mellem irritationsmomentet og den hyggelige beundringen af barnet leg og opfindsomhed. :o)

  SvarSlet
 2. Jeg kan lige se det for mig, Jakob :o) Der er ikke mange hvedemarker her, til gengæld kan jeg forestille mig, at der bliver længere og længere mellem opstillingerne i løbet af de næste år, så jeg vil huske at nyde, mens de er her...

  SvarSlet
 3. Det sidste er det allervigtigste :-) Jeg savner helt at have turtles i blomsterne, legoriddere med kæmpe borge i min gang og en gut, der altid var klædt ud :-)

  SvarSlet
 4. Det kan jeg godt forstå, Lene. Jeg er også blevet meget bevidst om, at jeg kun har dem for en tid - og kan pludseligt se, hvor hurtigt tiden går. Så jeg minder mig jævnligt om at nyde, mens tiden er...

  SvarSlet
 5. Helle Nørgaard Nielsen16. august 2010 kl. 11.13

  Ha ha... jeg kan særligt godt li` de 2, der ligger ned med geværer i hånden - klar til angreb!!

  SvarSlet
 6. Ja, der er små pudsigheder undervejs, Helle :o)
  I dag, da jeg støvsugede, fandt jeg tre edderkopper (lego, vel at mærke) bag stearinlysene ;o)

  SvarSlet