fredag den 4. juni 2010

En kølende pause

 

Iskaffe

 

Lige dér, på min yndlingsplet, i døråbningen til havestuen, sidder jeg og lader mig gennembage af solen. Med udsigt til den skønneste have, med Isabellas havebog i hånden, med børnenes stemmer i øret, og med planer om ingenting.

Efter en stund i varmen, er det tid til solcreme til store og små, og noget koldt til ganen. Børnene får juice med isterninger, jeg trænger til en kop kaffe, men ikke af den varme slags. Nej tak, må jeg osse be’ om noget is…

Blenderen mixer hurtigt 1½ tsk neskaffe, 2 dl minimælk og et godt skvæt ahornsirup. Den får lov at køre, til der er godt med cremet skum, og så er det bare op i et højt glas med kaffen, og masser af isterninger oveni.

Og så kan jeg vist godt lige holde til en omgang mere i solen… Aaaah…

8 kommentarer:

 1. Hvor er det godt, at du tager dig tid til at have planer om... ingenting!
  Mums - iskaffen ser rigtig go` ud ;)

  Her har jeg nydt frokosten på terrassen. En tunsandwich, frisk agurk og iskoldt vand - og til dessert en lille Magnus fra fryseren :)
  Dertil lidt hyggelæsning i diverse blade... og så stolen tilbage, så jeg ligger perfekt til en lille morfar - med benene op på en anden stol. Så går der ikke mange minutter, før jeg er i drømmeland!

  SvarSlet
 2. Helle, jeg må indrømme, at jeg lå flad af grin over din kommentar - synes, det er synd, at du spiser lille Magnus - og så endda efter at have puttet ham i fryseren ;o)
  Bortset fra det, så lyder det da skønt :o)

  SvarSlet
 3. Ha, ha... godt der er nogen, der har et skarpere blik end mig! Jeg mente naturligvis MagnuM - men så fik jeg også dagens grin, så det var da ikke så skidt, at det ikke var godt for noget... : D

  SvarSlet
 4. Det anede mig, Helle ;o)
  Et godt grin er godt for mange ting... :o)

  SvarSlet
 5. Mmmmm siger jeg bare. Blenderen fik lov at lave mig en iskaffe efter din foreskrift, og som den smagte dér i solen :)
  God søndag fra Tante T

  SvarSlet
 6. Det er nemlig lige sagen i sommervarmen, Tante T :o)
  Og god søndag til dig!

  SvarSlet
 7. Å ja, dét er bare godt. Hvis varmen vender tilbage skal jeg også sidder og hygge med sådan en god kop. Hvor er det dejligt at du nu har en have at elske, det passer så godt til dig synes jeg.

  SvarSlet
 8. Tak for din søde kommentar, Marina! Jeg håber, du får masser af hyggelige varmedage - både på Fejø og senere i Holstebro :o)

  SvarSlet