torsdag den 24. juni 2010

Grænsen er nået

 

Pelargonie

 

Det er næsten-fredag. I morgen er der sommerferieafslutning i skolen, derefter står weekenden for døren, og det kunne ikke passe mig bedre. Foran venter kun en søndagsgudstjeneste og en forkortet arbejdsuge – og så er der ferie!!!

Og jeg trænger!!!

Den sidste uge har trukket tænder ud, ikke på grund af meget arbejde, nærmere tværtimod – men det er nu, kroppen har plads til at blive hørt. Og jeg hører og mærker, at det er på tide at lytte til min krop, få min nattesøvn og skære ned på ambitionerne.

De sidste uger er gået i højt gear, og når det udmønter sig i manglende overskud, både mentalt og fysisk, nakkespændinger, hovedpine og negativt tankespind, så skal det tages alvorligt.

Det er ikke let for mig, for der er så meget, jeg gerne vil – så jeg må (endnu en gang) øve mig i at se i øjnene, at selv jeg har en grænse, og den skal ikke overskrides. Nattesøvnen er første indsatssted, og der skal skrappe midler til, for selv om jeg godt ved, hvad der er bedst for mig – så er jeg rigtig god til at overhøre det, når jeg nyder min aftenstund og liiige skal strække den lidt mere.

Om lidt vil jeg se dyner, i morgen får børnene ferie, og snart følger jeg efter. Det bliver SÅ godt….

2 kommentarer:

  1. Helle Nørgaard Nielsen27. juni 2010 kl. 00.42

    Det lyder da frygteligt fornuftigt med den nattesøvn :) Pas på, pas på - det kan ende med stress og dét, der er værre, hvis man ikke passer sin restitution og sætter en grænse!!
    Jeg har 3 sygemeldte kolleger med stress og depression, der er lysende eksempler på det...

    SvarSlet
  2. Jeg er opmærksom og passer på, Helle - og ved, at jeg ikke ville kunne fortsætte i samme rille... Men med ferie om hjørnet og fokus på den vigtige nattesøvn, er jeg fortrøstningsfuld :o)

    SvarSlet