tirsdag den 28. juli 2009

Sikke en sommerdag!

 

Skøn, skøn sommerfuglebusk

 

Ferien er slut, og hverdagen banker på. Heldigvis banker den meget stille og roligt, for det er stadig ferietid, og derfor ingen hastværk på arbejdet. Børnene har ferie en uge endnu, og vi benytter os af vores mulighed for at flexe og tage halve arbejdsdage. Så en uge, der startede med min sædvanlige mandagsfridag og fortsætter med en halv arbejdsdag efterfulgt af den mest fantastiske eftermiddag i sol og sommervejr – er da lige til at klare!   

 

Haven i sol

 

Vi har haft besøg af min mor og hendes mand, og havde derfor sat eftermiddagen af til afslapning og ingen projekter. Og sådan en sommereftermiddag i haven var lige, hvad jeg trængte til. Børn, far og kat slog sig løs i kåd sommerleg, mens vi vendte verdenssituationen i mere magelige positurer.

 

Far og datter

 

Kattene er endelig sluppet på græs efter 4 trange ugers indespærring. Det er tydeligt at se, hvordan de nyder at boltre sig derude og følge os på vores færden i det grønne.

 

Hvad gemmer sig mon her?

Hver en krog skal undersøges…

 

Fla' u'

 

Felix benyttede straks friheden til en strejfetur i et par dage – vi nåede så småt at blive nervøse for, om den havde forladt os for altid, da den endelig i aftes stod ved havedøren og kaldte på os. I dag har den forskanset sig i sin velkendte kælder. Den er mere sky en Tumle og har det ind i mellem bedst i eget selskab – det er også helt okay med mig, især nu, hvor jeg ved, at den føler sig hjemme her.

2 kommentarer:

  1. Skønne havebilleder, Annette - og dejligt at kattene nu også føler sig hjemme (;

    SvarSlet
  2. Rigtigt dejligt, Helle - og det var en lettelse at få Felix hjem igen.

    SvarSlet