søndag den 5. juli 2009

Livet på egen matrikel

 

Hvem behøver at drømme om sommerblomster, når man har sådan et flor?

 

De kom, de så, flyttede ind, fik internet, lavede blogindlæg – og så valgte den bærbare at stå af… Eller det vil sige, det der med internettet vil den i hvert fald ikke være med til mere. Heldigvis kom den stationære op i køkkenet, hvor den også med tiden skal have en varig plads – ved et lille hjørnebord i barhøjde, og ikke ved Emils skrivebord, som vi midlertidigt har lånt til formålet. Og det kommer til at fungere rigtig godt, kan jeg mærke, det der med computer i køkkenet. Et rigtigt hyggeligt hjørne at opholde sig i, at have børnene i, på sidelinien, når der laves mad, at finde opskrifter på, som lige kan stå klar, når man skal bruge dem. Det skal nok blive brugt godt, vores nye computerhjørne.

Og nu er windows live writer også installeret på den stationære, så der er banet vej for flere indlæg i fremtiden. Så I slipper ikke helt for mig, selv om det en overgang kunne se sådan ud.

Og vi nyder livet her i vores nye hus! Og vejret, selv om vi stadig mest har opholdt os indendørs. Vi har gispet rundt i varmen og prøvet på at finde os selv imellem kasser og løsøre. Der er stadig et stykke vej endnu, men der sker da lidt hver dag. Nu er børneværelserne klar til at blive malet, så med lidt held har de fået første gang i morgen. Børnene glæder sig til at rykke ind, men da de blev spurgt, hvordan søndagen helst skulle bruges – på at få børneværelserne gjort klar, eller på at slappe af og være sammen, lød prioriteringen uden tøven på kvalitetstid i familien! Rart at få bekræftet, at værelser ikke er det vigtigste i livet, og at poderne stadig nyder at være sammen med os “gamle”. Så vi har nydt en dag med afslapning, morgensøvn og rundstykker, tampen brænder, fælles blomstervanding og afslapning på et tæ ppe i haven.

 

Udsigten fra mit tæppe

 

En tur på Bones var den perfekte afslutning på en dejlig dag – hvor har vi nydt det alle mand, og hvor var det skønt at mærke børnenes begejstring over den lækre mad, balloner og små dyr i gaveposerne, softice ud over alle grænser, ja selv tandstikkerne til fri afbenyttelse.

Og i morgen er vi klar med malerullerne!

5 kommentarer:

  1. Hej søde - det var godt at se jer i dag:-) og fantastisk prioritering fra børnenes side!! Forsat go arbejdslyst i jeres skønne hus! Knus Lisbeth

    SvarSlet
  2. Hej Annette!
    Dejligt at høre nyt fra dig/jer!
    Herligt med børnenes prioritering :-)
    Forsat god arbejdslyst i jeres nye hjem.

    Knus
    Pia

    SvarSlet
  3. I lige måde, søde Lisbeth :o)
    De er ikke så dumme endda, de børn ;o)
    Tak, Pia - ja, bloggen er i sagens natur ikke det, der fylder mest for tiden - men jeg skal nok komme stærkt igen :o)

    SvarSlet
  4. Smukke havebilleder, Annette !
    Jeg har indenfor den sidste uge været i "Haven i Hune" v. Blokhus og Rosenparken i Aalestrup. Jeres have kommer absolut på højde med disse... (:

    Rigtig dejlig måde at nyde søndagen på - hvor er det godt at høre, at I har "blik" for kvalitetstid i familien. Det glæder mig meget !

    SvarSlet
  5. Tak, Helle :o)
    Haven i Hune ville jeg rigtigt gerne se - det er nogle hyggelige programmer, der har været sendt derfra.

    SvarSlet