Der er langt mellem madindlæggene for tiden – men vi spiser dog stadig… ;o) Dagens ret har jeg ikke selv fundet på, for det er ret nyt og uvant for mig at jonglere med fishsauce, som bestemt ikke lugter godt, men giver et rigtig godt pift til en wokret som denne. I Spis Bedre fandt jeg wokretten for et årstid siden.
250 g ægnudler koges og dryppes af.
2 snackpebere og 2 røde chili renses og skæres i tern, 3 forårsløg skæres i skiver.
4-600 g kyllingestrimler woksteges i olie, 2 dl grofthakkede cashewnødder steges med i et par minutter. 2 spsk fishsauce tilsættes, og kylling og nødder hældes i en skål.
Grøntsagerne lynsteges i olie 3-4 min. Kylling, nødder og nudler tilsættes, og retten smages til med 4 spsk soyasauce, 3 spsk citronsaft og 1 spsk sukker – pyntes med korianderblade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar