onsdag den 17. marts 2010

Frøsæson

 

Det er skønt at mærke, hvordan foråret trænger sig mere og mere på. Da jeg var ude med affaldsposen for et øjeblik siden, indsnusede jeg den milde aftenluft – og havde bare lyst til at blive stående i den fantastiske luft, der i dén grad varsler nye tider.

Et sikkert forårstegn er det også, at jeg (endelig) har bestilt blomsterfrø. Begrænsningens kunst er som altid svær, når jeg sidder med alle muligheder åbne, og i virkeligheden synes jeg ikke, vores nye have levner meget plads til fri leg. Men det kan vi heldigvis bare lave. Så ned i kurven røg den ene frøpose efter den anden…

Og jeg glæder mig, til det bliver tid at høste resultaterne.

 

Ærteblomster Løvemund Klokkeblomst Ridderspore

 

Og stokroserne, som forhåbentlig vil glæde os med deres fantastiske blomsterflor næste sommer…

 

Stokrose Rice stickers

 

Lidt småting røg der også med i kurven, nu jeg var i gang – etikketer til sylteglassene – og et par clox, bare fordi de er så fantastisk glade og gode at gå i. De praktisk talt bor på mine fødder, så et reservepar ville ikke være af vejen…

 

Clox fyrfadsglas

 

Uhm…, nu kan foråret bare komme an!

Billederne er lånt fra Isabella Smith og Nordhjem

3 kommentarer:

 1. Øjj, hvor ser det hyggeligt og dejligt forårsagtigt ud, Annette : )
  Her kribler det også i fingrene for at tømme mine krukker for de visne pinde, der stadig står der fra efteråret - til fordel for stedmoder og hvad jeg ellers kan finde på : )

  SvarSlet
 2. Det er så skønt at foråret nu endeligt kommer med fuld knald på. Masser af glade forårskram til dig og dine.

  SvarSlet
 3. Jeg har også købt de yndigste stedmoderblomster, Helle - det bliver skønt at få lidt nyt i krukkerne :o)

  Det er helt fantastisk, Marina - det kan gøre mig helt høj :o) Og tusind tak, masser af kram tilbage, håber du har fået ladet lidt op :o)

  SvarSlet