søndag den 4. april 2010

Vi påsker…

 

Skud

 

Min barndomstradition er modificeret, så den passer ind i vores familiemønster. Så det er ikke påskedags morgen, vi maler påskeæg, men til frokost. Jeg tog mig sammen, da vi kom hjem i går aftes, og rørte en bolledej, som blev til de lækreste, lune boller, da jeg kom hjem fra kirke. Æg blev kogt bløde, malet med stor koncentration, og de meget forskellige æg blev nydt med brød, smør og karse. Nybagte boller med ost, lidt gulerødder til at holde balancen i orden, og så er vi godt i gang.

 

Påske  Påske  Påske  Påske  Påske

 

Om lidt vil vi gemme chokoladeæg i haven, og så går den vilde jagt. Det er ikke en tradition, vi har haft før – men selvom om børnene er ved at være gamle, kan man da godt indføre nye traditioner, hvis bare de har lyst. Og det har de!

Rigtig glædelig påske!

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig påske. Her er vi lidt trætte efter gæster men i morgen kommer påskeharen som både har fået breve og karse. Påskeharen er en af årets vigtigste traditioner for børnene og derfor fik det ikke lov at drukne i gæster. Vi skal også trille æg og lege raslekylling så det bliver en rigtig lege-påske-dag.

  Mange forårshilsner

  SvarSlet
 2. Marina, jeg er vild med alle jeres hyggelige traditioner - I er så gode til at finde på - og til at prioritere at lege sammen.
  Rigtig god lege-påske-dag :o)

  SvarSlet
 3. Kære Annette!
  Det lyder da bare som en rigtig dejlig påskedag - og hyggeligt med nye traditioner :-)

  Knus fra Pia

  SvarSlet
 4. Det har også været rigtigt hyggeligt, Pia - meget stille og roligt :o)

  SvarSlet
 5. Helle Nørgaard Nielsen5. april 2010 kl. 21.30

  Jeg kan ikke mindes, at vi malede æg som børn, så godt at du har taget den tradition med fra din familie, Annette. Fine, fine æg!
  Og tak for sidst : )

  SvarSlet
 6. Helle, det er en meget hyggelig og enkel tradition - uden dikkedarer - og den hører med for mig :o)
  Selv tak, det var dejligt at se dig igen :o)

  SvarSlet