torsdag den 3. marts 2011

Forår

 

 

DSC04907

 

Lidt pergamenttynd føler jeg mig her til morgen, ligesom de stakkels pelargonier, der har lidt den skæbne at overvintre i udestuen. Om de kan vækkes til live igen, ved jeg ikke, men der er masser af nye planter, der fik bedre betingelser i kælderen. Og i går kom foråret. Hele 19 (nitten!!) grader var der i udestuen, da jeg kom hjem. Der røg vores ekstra køleskab, til gengæld stod jeg længe derude og indsnuste luften. Duften. Duften i udestuen er helt særlig. Den er fuld af løfter om lys og højt til loftet. Om varme dage med havedøren åben, fuglesang og sommerfugle i luften.

 

 DSC04898  DSC04904

 

I dag er jeg træt. Træt af for lidt søvn og ved tanken om programfyldte dage, der ligger foran mig. Men jeg vil “spise elefanten i små bidder”, som er mit nye motto, for jeg ved, at programmet er fyldt med gode stunder, så jeg skal bare tage det lidt ad gangen.

Og i går var solen her. Den fyldte mit hjerte med varme og forår.

Vinteren har været god. Men den har også været lang. Måske slår den et par sværdslag endnu, før den forføjer sig, men foråret er kommet, og det vil mærkes mere og mere, dag for dag.

Foråret gør mig glad. Jublende. Jeg er SÅ klar!

3 kommentarer:

 1. Tror egentlig, at de fleste af os føler os lidt tyndslidte på det her tidspunkt. Vi står jo på broen mellem vinter og forår og det er klart, at vi er lidt trætte efter rejsen gennem en lang vinter! :)

  Fornemmelsen af forår kan trække os i den rigtige retning. Jeg gik 6 kilometer i skoven med hundene i eftermiddag, og selvom det ikke er forår endnu, er det heller ikke rigtig vinter mere.

  God aften til dig og dine!

  SvarSlet
 2. Åh ja - forår ER bare godt. Det er skønt med de lange eftermiddage, hvor det er lyst :-)
  Har virkelig nydt dagen på arbejde, hvor jeg var ude det meste af dagen :-)

  Knus Pia

  SvarSlet
 3. Du har ret, Lene, det er egentlig ikke så mærkeligt, vi er lidt trætte... Men selvom det har været bidende koldt i dag, er det som om, vinteren ikke mere har magt. Og jeg bliver superopmærksom på alle de små tegn, der viser sig. Skønt!

  Pia, det må også kunne mærkes ekstra, når man tilbringer en del af sin arbejdsdag ude. Det er først, når jeg bevæger mig uden for kirken, at jeg opdager, hvordan vejret arter sig...

  SvarSlet