mandag den 28. marts 2011

Lunt til halsen

 

 

DSC05028

DSC05033

 

Endelig kan jeg løfte sløret for, hvad jeg har nørklet med… Det er altså sin sag at skulle holde på hemmligheder så længe!

Vi har været sammen med min kære søskendeflok i weekenden. Som altid er det bare ren nydning! Snak, hygge, sang, nørklerier, lækker mad, grin, nevøcharme, mere snak, gåture i stilhed, fuglesang og solskin langt ude på landet, hvor min bror bor.

Og gaveudveksling. Det er næsten ligesom juleaften, for vi ses ikke for tit, og samler op på alle de fødselsdage, der er passeret siden sidst, vi sås.

 

DSC05040

DSC05045

 

Deraf hemmelighederne… Min svigerinde har både haft fødselsdag og færdiggjort sin sygeplejerskeuddannelse, og derfor skulle hun have en lidt særlig gave. Et halstørklæde, strikket i det smukke Woodland-mønster, som Anne har oversat til stor glæde for sådan nogle som mig!

Tørklædet er strikket i Supersoft 100% uld fra Holst Garn og er så vidt, jeg husker, ca. 1½ gang så bredt som Annes. Jeg fik ikke taget mål på det, inden det blev sendt videre, men det er så langt, at det kan gå to gange rundt om halsen og nå til livet med begge ender.

 

DSC05037

DSC05046

4 kommentarer:

 1. Sådan en søskende kom-sammen, ligner til forveksling vores, som også består af masser af sang og meget af det andet du nævner.
  Tørklædet er fint, håber modtageren blev glad for det :-)

  SvarSlet
 2. Helle Nørgaard Nielsen28. marts 2011 kl. 22.41

  Wauw, hvor er det flot, Annette! Meget smukt mønster!
  Håber svigerinden er glad for det : )

  SvarSlet
 3. Tak skal I ha' :o) Svigerinden blev meget glad for det - og det har været dejligt at strikke, jeg er også ret vild med det mønster...

  SvarSlet