torsdag den 24. marts 2011

Fredfyldt…

 

 

DSC05267

 

Altså, hvor jeg elsker den udestue.

Når jeg, som i dag, kommer hjem fra en lang og sen arbejdsdag, kan jeg helt bogstaveligt mærke, hvordan freden sænker sig helt ned i maveregionen, efter bare et kort øjeblik derude. Hvor solvarmen breder sig i hele kroppen, hvor lyset næsten er til at tage at føle på efter en hel vinters mangel på samme, hvor stilheden er så fredfyldt, at fuglesangen trænger ind gennem de lukkede døre og fylder mig med glæde.

Og efter 10 minutter i husets bedste rum, med strikketøjet i hånden, med luft under tankernes vinger, og med stilheden som eneste baggrundslyd, mens solen går ned, føler jeg mig hel igen og klar til at tage livtag med aftensmad og vasketøj.

Aaahhh…

4 kommentarer:

 1. Det er et dejligt rum, med lækkert aftenlys. Jeg kan godt forstå at du elsker den :-)

  SvarSlet
 2. Therese, jeg er helt klar til at flytte derud, når foråret varmer den op :o) Den er et fantastisk ekstra køleskab om vinteren, men endnu mere fantastisk er det, når vi pludseligt opdager, at den er varm nok til, at døren kan stå åben og vi kan opholde os derude :o)

  SvarSlet
 3. Åhh, hvor ser det dejligt ud!

  SvarSlet
 4. Det er skønt, Erika! Og føles som en nyopdagelse hvert forår (nu har vi heller ikke haft så mange her i huset endnu... ;o))

  SvarSlet