fredag den 17. september 2010

Alene hjemme

 

Hyggesokker

 

Efteråret rusker udenfor. Jeg ved det, for jeg har cyklet rundt ude i det. Rigtigt ubestemmeligt er det. Det ene øjeblik skinner solen, og så, før man kan nå at sige regntøj, vælter regnen ned. Hvis man er heldig, cykler man imellem bygerne, når man skal fra A til B, hvis man er uheldig, rammer man dem alle. Jeg har mest været heldig, men jeg er nu også godt tilfreds med at være landet i min lune hule.

Jeg er alene hjemme. Om lidt lander Brian også, men børnene er på tur med SFO. Dvs. Emil er egentlig ved at være for gammel til SFO, men han fik tilbuddet om at komme med, og det tog han imod. De skulle på friluftstur, lave mad over bål og sove i shelters, men det er der altså ikke meget ved i det vejr. Så turen er blevet afkortet til en eftermiddagstur i det fri, hvorefter de lander i SFO’en og overnatter der. Det skal også nok blive godt, og jeg er sikker på, de får en hyggelig dag sammen.

Og helt uden at vi havde planlagt det, var der pludselig kærestetid i posen til Brian og mig. Sådan som en ekstra bonus. Det er bestemt ikke dårligt, og skal udnyttes groft, så vi har både planer om at spise ude og en tur i biografen. Det er tiltrængt, og ih, hvor jeg vil nyde…

4 kommentarer:

 1. Jeg håber rigtigt, at I nyder det :-) Dejlig med sådan en uplanlagt kæreste-tid.

  Knus fra Pia

  SvarSlet
 2. Du kan tro, vi nød det, Pia - og vi nød også at få dem hjem igen ;o)

  SvarSlet
 3. Helle Nørgaard Nielsen19. september 2010 kl. 21.51

  Godt set af pædagogerne i SFO`en at det ville være godt for Emil at tilbyde ham friluftsturen - dejligt med individuelle hensyn :)
  Og hvilken ekstra appelsin i turbanen det gav Brian & dig - det er jer bestemt vel undt!

  SvarSlet
 4. Ja, den SFO har vi været heldige med, Helle - og skolen i det hele taget!
  Og det er skønt med den slags ekstrabonus :o)

  SvarSlet