Der er langt mellem madindlæggene for tiden – det er ikke så meget nyt, der sker på den front, og de gamle travere er I efterhånden blevet præsenterede for.
Denne er en af dem, en gammel traver, der støves af med jævne mellemrum – en kalkungryde, der ikke har meget pang på smagsstofferne, men er venlig og lys i smagen, og selv Brian, der ellers er meget til chili og bestemt ikke er til squash, får julelys i øjnene, når han ser, den er på menuen.
Så here goes…
1 spsk sennepskorn udblødes i ½ time i ½ dl koldt vand.
250 g broccoli deles i buketter, stokken skæres i terninger.
1 squash skæres i halve skiver.
Broccolistokken svitses, 500 g kalkun i tern svitses med.
Oven i gryden kommes: broccolitoppe, squash, 3 dl hønsebouillon, 100 g flødeost, 2 tsk sherryvineddike og sennepskorn, og det hele snurrer sammen 5 minutter.
Jævn sovsen med majsstivelse udrørt i vand, og smag til med salt og peber.
Server med pasta, vores favorit er frisk fettucine.
Velbekomme!
Det ser godt nok lækkert ud, Annette. Det tror jeg da vist jeg skal prøve at lave.
SvarSletKnus Pia
Tak for at minde mig om den igen - den er nemlig lækker. Så den skal da vidst snart på menuen igen :-)
SvarSletGod dag til dig.
Hmm... Jeg har da vist maduge et par dage endnu... :-)
SvarSletGod fornøjelse, Pia - den er enkel og god, synes jeg :o)
SvarSletSelv tak, Vibeke! Min dag har været en skøn kursusdag - god nat til dig :o)
Så er det jo lige i skabet, Jakob ;o)