søndag den 19. september 2010

Romantisk forudsigelighed, når det er bedst

 

  going-the-distance4

 

Jeg ved godt, at det er kliché, nogle ville finde det banalt og endda kvalmende eller bare kedeligt. Jeg elsker, når Hollywood stiller op med endnu en romantisk komedie, ikke mindst når skuespillerne er gode, og humoren er i top.

Og helt i top er Going The Distance, som er på plakaten lige nu, og som gav os underholdning for alle pengene i fredags.

Drew Barrymore og Justin Long spiller det søde par, Erin og Garret, der mødes tilfældigt i New York, sød musik opstår, amorinerne svirrer rundt i luften, og alt er fryd og gammen. Dog med det forbehold, at lykken kun varer på lånt tid, indtil Erin tager hjem til San Fransisco. Det hårde liv som langdistancekærester skal stå sin prøve, og med et helt kontinent imellem sig, kan det være noget af en prøvelse.

 

going_the_distance2

 

Hvordan filmen ender, skal ikke røbes her, men måske indlæggets overskrift insinuerer en smule…

Humoren er den halve oplevelse, når det gælder den slags film – jeg læste en anmeldelse, der gav minuspoint p.g.a. for-meget-under-bæltestedet-humor. Smag og behag er jo forskellig, og der er jeg nok ikke så sart. Jeg syntes bare, den var sjov, og Garrets gode ven og sambo spilles også vildt charmerende af Charlie Day.

 

going-the-distance

 

Og så tæller det bestemt også på plussiden, at filmen har en smule stof til eftertanken, f.eks. i forhold til dilemmaet – hvad vejer tungest, kærlighed eller karriere? Skal man ofre sin karriere på kærlighedens alter, eller skal man lade den store kærlighed fare for at følge sine drømme? Et evigtgyldigt emne, der nok ikke har været på lærredet for sidste gang…

 

going-the-distance5

6 kommentarer:

 1. jeg elsker også den slags film, men jeg får nok ikke min kære mand med i biografen for at se den :-)

  SvarSlet
 2. Helle Nørgaard Nielsen19. september 2010 kl. 21.53

  Ja, det lyder også som en film, jeg kunne se det sjove i.
  Og temaet omkring kærlighed/karriere - ja, det er der vist mange, som ikke sådan lige bliver færdige med...

  SvarSlet
 3. Åh ja den slags film er bare så skønne.... MIn mand gider ikke tage i biografen for at se dem - men hvis de "pludselig" kommer på tv herhjemme, er det ok. God dag, Betina.

  SvarSlet
 4. Hej Annette!
  Tak for filmanmeldelsen - tror måske godt jeg kan vente med at se den til den udkommer på dvd :-) Men den lyder da til at være en film til mit hjerte :-)

  Knus fra Pia

  SvarSlet
 5. Lige en film for Amanda og jeg, den slags nyder vi at se sammen.
  Tak for anmeldelsen, jeg vil huske på den, når filmen kommer på dvd.

  Ikke at den ikke kunne ses i biografen, men vi har rigeligt at gøre med at få passet alle de film, som vi skal se i Biografklub Danmark...

  SvarSlet
 6. Jeg er meget priviligeret, Lene - det er heller ikke Brians first-choice, men når jeg nu ikke vil se aktionfilm, så finder han gerne sin indre romantiker frem for at komme i biffen sammen med mig :o)

  Det tror jeg også, Helle :o) Ja, der er visse emner, der altid er aktuelle...

  Så må vi håbe, den kommer på TV en dag, Betina - ellers kan du måske sørge for, at den "pludselig" er der ;o)

  Selv tak, Pia - jeg synes, den er værd at vente på.

  Og man kan jo ikke nå det hele, Anne ;o) Det lyder hyggeligt med sådan en tøsefilm sammen med sin datter - indtil videre står den mest på familiefilm her, men det er nu også hyggeligt :o)

  SvarSlet