tirsdag den 7. september 2010

Mild og cremet kalkungryde

 

Kalkungryde med pasta

 

Der er langt mellem madindlæggene for tiden – det er ikke så meget nyt, der sker på den front, og de gamle travere er I efterhånden blevet præsenterede for.

Denne er en af dem, en gammel traver, der støves af med jævne mellemrum – en kalkungryde, der ikke har meget pang på smagsstofferne, men er venlig og lys i smagen, og selv Brian, der ellers er meget til chili og bestemt ikke er til squash, får julelys i øjnene, når han ser, den er på menuen.

Så here goes…

1 spsk sennepskorn udblødes i ½ time i ½ dl koldt vand.

250 g broccoli deles i buketter, stokken skæres i terninger.

1 squash skæres i halve skiver.

Broccolistokken svitses, 500 g kalkun i tern svitses med.

Oven i gryden kommes: broccolitoppe, squash, 3 dl hønsebouillon, 100 g flødeost, 2 tsk sherryvineddike og sennepskorn, og det hele snurrer sammen 5 minutter.

Jævn sovsen med majsstivelse udrørt i vand, og smag til med salt og peber.

Server med pasta, vores favorit er frisk fettucine.

Velbekomme!

4 kommentarer:

  1. Det ser godt nok lækkert ud, Annette. Det tror jeg da vist jeg skal prøve at lave.

    Knus Pia

    SvarSlet
  2. Tak for at minde mig om den igen - den er nemlig lækker. Så den skal da vidst snart på menuen igen :-)
    God dag til dig.

    SvarSlet
  3. Hmm... Jeg har da vist maduge et par dage endnu... :-)

    SvarSlet
  4. God fornøjelse, Pia - den er enkel og god, synes jeg :o)

    Selv tak, Vibeke! Min dag har været en skøn kursusdag - god nat til dig :o)

    Så er det jo lige i skabet, Jakob ;o)

    SvarSlet