tirsdag den 19. januar 2010

Blommer på glas

 

En af vores favoritdesserter, arme riddere, nydes her i huset med en blommekompot med ingefær (dvs. de voksne gør – børnene nyder ridderne au naturel), og da der var kompot til overs, skyndte jeg mig at hælde resterne i gryden igen, og tonsvis af sukker over, til konsistens blev tilpas tyk, når jeg kølede en lille klat på en tallerken – og voila – den dejligste blomme-ingefær-marmelade (og der er stadig masser af blommer i fryseren – mums).

 

Blomme-ingefær-marmelade 

Og ja, det er et juletræ i baggrunden – det har allernådigst fået lov at opholde sig i havestuen og sprede lys lidt endnu. Bare lige lidt endnu, har jeg fået lov…

4 kommentarer:

 1. Det har jeg aldrig smagt, men det lyder lækkert :)

  SvarSlet
 2. Arme riddere er en spise jeg husker fra skolekøkken og i min barndom, det må vi da vist prøve :-) Og blommekompotten, kogte du blot blommerne med ingefær?

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med det, Esther :o)
  Og velkommen her :o)

  Ja, Lene, det er en af de gode gamle :o) Blommerne er kogt med ingefær, kanel, sukker og lidt vand - en detaljeret opskrift finder du ved at klikke på linket.

  SvarSlet
 4. Good fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

  SvarSlet