En af vores favoritdesserter, arme riddere, nydes her i huset med en blommekompot med ingefær (dvs. de voksne gør – børnene nyder ridderne au naturel), og da der var kompot til overs, skyndte jeg mig at hælde resterne i gryden igen, og tonsvis af sukker over, til konsistens blev tilpas tyk, når jeg kølede en lille klat på en tallerken – og voila – den dejligste blomme-ingefær-marmelade (og der er stadig masser af blommer i fryseren – mums).
Og ja, det er et juletræ i baggrunden – det har allernådigst fået lov at opholde sig i havestuen og sprede lys lidt endnu. Bare lige lidt endnu, har jeg fået lov…
Det har jeg aldrig smagt, men det lyder lækkert :)
SvarSletArme riddere er en spise jeg husker fra skolekøkken og i min barndom, det må vi da vist prøve :-) Og blommekompotten, kogte du blot blommerne med ingefær?
SvarSletJeg er vild med det, Esther :o)
SvarSletOg velkommen her :o)
Ja, Lene, det er en af de gode gamle :o) Blommerne er kogt med ingefær, kanel, sukker og lidt vand - en detaljeret opskrift finder du ved at klikke på linket.
Good fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.
SvarSlet