søndag den 10. januar 2010

Fredelig januar

 

Blå hyacint

 

Der er stille på bloggen – og det er der også i det virkelige liv. Januar byder på stille og rolige hverdage og weekenddage. Med varme trøjer og sokker, og varm kaffe eller the i koppen. Med hækletøj og gode bøger, tv og wii. Med plads til lidt oprydning, flytten rundt på møblerne, og måske endda udpakning af et par kasser i kælderen, hvis det stikker os.

Sådan nogle helt almindelige hverdage, som jeg kan lide dem, med hvidt pynt på naturen og friske blomster indendøre, uden deadlines og ræs og alt det, vi nyder i december, men faktisk ikke savner i januar. Ind imellem med en smule energiforladthed og frustration over det, men også med en erkendelse af, at det må være i orden, når vi skriver januar og glæde over de ting, vi trods alt får fra hånden. Endnu er vinteren så frisk og sprød, at jeg ikke sådan for alvor længes efter foråret. Jeg nyder egentlig bare dagene, som de er lige nu.

God januarsøndag til dig!

 

Blå hyacint

Blå hyacint

9 kommentarer:

 1. Smukke hyacinter!
  Ja, jeg nyder også en stille januar...

  SvarSlet
 2. Jeg elsker simpelthen januar, fordi det er en måned hvor man kan gøre det man hygger sig ved og ikke skal købe og gøre hele tiden. Dejlige, dejlige billeder af hyasinterne iøvrigt.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker hyacinter, Helle :o)
  Fortsat god januar til dig :o)

  Marina, det er blandt andet dig, der har lært mig at holde så meget af januar, så tak for det :o)

  SvarSlet
 4. Dejligt indlæg. Det handler jo netop om at være til stede, lige der hvor vi er nu.
  Jeg kan dufte dine hyacinter.
  Rigtig god mandag til dig:-)

  SvarSlet
 5. Januar indbyder til indendørs hygge og hyacinter med duft :-)

  SvarSlet
 6. Hej!Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig angående en bild på din blog. Vi på Kairos Future, i Sverige (www.kairosfuture.com) skriver en rapport om trädgårdar och trädgårdsintresset runt om i världen. Vi har läst en mängd olika trädgårdsbloggar i femton olika länder för att se vad som är intressant, roligt, spännande, på gång etc. Det hela resulterar nu i en skrift om Globala trädgårdspassioner. Eftersom vi har baserat detta från trädgårdsbloggar önskar vi också ha med bilder i rapporten från olika bloggar. På din blogg har vi hittat några dina bilder som skulle passa mycket bra att använda i rapporten. Det är bilden en bild under rubriken, "En plads i solen", den 3 april 2009. Vi gillar också bilden den från den 5 juli 2009 , den första bilden "Livet på egen matrikel".
  Vi är tacksamma för ditt svar på mail nilla.persson@kairosfuture.com om vi får lov att använda bilden. Stort tack på förhand! När rapporten är klar får du givetvis gärna ta del av den.


  Vänliga hälsningar
  Nilla Persson, Kairos Future
  nilla.persson@kairosfuture.com

  SvarSlet
 7. Tak, Ravheksen - det er jo lige det, det handler om :o)
  Hyacinterne må også næsten dufte gennem skærmen, sådan som de dufter lige nu.
  God tirsdag til dig :o)

  Uden det ville januar være meget mere kedelig, Laura :o)

  Det lyder spændende, Nilla - I får lige en mail.

  SvarSlet
 8. Så fine bilder! Stemningsfulle :) Gøy å lese at du er organist, det er jeg også:) I Norge, som jobb ved siden av studiene.

  SvarSlet
 9. Mange tak, Marte - og velkommen her :o)
  Det er da hyggeligt at "møde" en kollega :o)

  SvarSlet