mandag den 11. januar 2010

En shopaholics værste mareridt

 

- Eller… Hvor distræt kan man blive??

Okay, shopaholic er jeg måsek ikke ligefrem – er ikke (særligt) afhængig af at shoppe, bliver faktisk også hurtigt træt, og er elendig til at tage en beslutning, når jeg finder noget, jeg måske – måske ikke – vil have.

Men temmelig træls var det alligevel, for at sige det på godt jysk – og temmeligt langnæset følte jeg mig, da jeg parkerede bilen i Århus i formiddags – og opdagede, at jeg havde glemt pungen hjemme!!! Heldigvis var der ikke kun januarudsalg på programmet. Et gavekort til en ansigtsbehandling har ligget og ventet i over et år – enten har jeg ikke kunnet få det til at passe med en tur til Århus samtidig med, at kosmetologen havde tid, eller også har jeg været forkølet, da jeg endelig havde en tid. Men nu skulle det være, og gavekortet havde jeg da heldigvis husket.

Og ansigtsbehandlingen var skøn! Ren lise for krop og sjæl! Med massage, blid musik, afslapning og forkælelse af første grad! Und dig det en gang imellem, hvis du ikke allerede er afhængig! På kosmetologskoler kan man endda få en ganske udmærket behandling til ikke særligt mange penge.

Resten af Århus-turen blev reddet af min bank. Jeg så åbenbart troværdig nok ud til, at jeg – efter en større afhøring og udlevering af personlige oplysninger (det skal jo heller ikke være for let!) – fik lov at hæve penge på mit glatte ansigt. Lidt, så der var til frokost, parkering, og et par nøje udvalgte indkøb. Tilpas lidt, så jeg ikke blev stresset over kun at have et par timer til komme omkring det enorme tour-de-yndlingsbutikker-program, jeg efter sædvanlig urealistisk standart havde lagt i mit hovede.

Pengene skal det nok lykkes mig at få brugt en anden gang. Og jeg havde en hyggelig selvforkælelsesdag i yndlingsbyen over dem alle, og det er jo det vigtigste.

Men mon ikke jeg lige skal testes for det der “alzheimers light” en af dagene… ;o)

 

Dagens høst - guf fra BoxdeLux og lækkert tørklæde fra NoaNoa

4 kommentarer:

 1. Hej Annette!
  Sikke da en dag - dejligt at du fik lov at låne penge af banken.
  Jeg havde et år propstoppet en indkøbsvogn i Føtex ligefør jul, hvor jeg så på vej til kassen opdagede at jeg ikke havde min pung med - heldigt at jeg ikke havde fået kørt alle varerne gennem kassen...
  Jeg ringede til Kurt som kom mig til undsætning i bil nr. 2. Jeg kan huske at jeg nåede at blive noget svedig :-)
  Så ja - vi må vel hellere melde os ind i sådan en "demens light klub" :-)

  Knus Pia

  SvarSlet
 2. Ja, det var dejligt, at banken var samarbejdsvillig, Pia - jeg havde endda penge på kontoen, det var "bare" et spørgsmål om at få dem i hånden...
  Den var også god, din historie ;o) Bare vi ikke glemmer os selv en dag... ;o)

  SvarSlet
 3. Nej, shopaholic vil jeg nu ikke kalde dig, Annette...
  Godt du fik en god Århus-tur alligevel på trods af glemsomheden : )

  Jeg kan bestemt også anbefale ansigtsbehandling og selvforkælelse engang i mellem - jeg ER vist afhængig!! Dejligt at høre at du nød det... ; )

  SvarSlet
 4. Det var en skøn, skøn omgang, Helle - man føler sig jo som at nyt menneske bagefter :o)

  SvarSlet