fredag den 22. januar 2010

Jeg gjorde det

 

De er bestilt – forventes klar om 10-12 dage.

Hvor vildt!!!

3 kommentarer:

 1. Jeg kan godt huske, hvordan det var at skulle skifte briller.
  Tillykke med dine nye briller. Er det dine første?

  Jeg har haft briller siden jeg var 8 og jeg har altid hadet at "skifte udseende" og derfor skiftede jeg kun briller, når det var nødvendigt (=Når synet ændrede sig)... og de skulle helst ligne de gamle så meget som muligt.

  Så var det jeg fik konstateret grå stær og efter første operation, gik der to måneder, hvor jeg var nødt til at rende rundt med en klap i stedet for glas på det venstre (det opererede) øje, fordi jeg intet samsyn havde.
  Når jeg så skulle læse, måtte jeg have brillerne af og holde hånden op for højre øje. Det var dælme besværligt og jeg var TRÆT som jeg ved ikke hvad.
  På de to måneder lærte jeg dog at vænne mig til at "skifte udseende" i tide og utide OG at folk kiggede (især pga klappen)

  Så, da jeg skulle have nye briller, blev det faktisk til nogle "pang-briller" ( http://www.ildkat.dk/?p=1314 ) jeg aldrig ville have troet jeg ville turde gå med... og aldrig før har jeg fået så mange pæne ord fra folk om mit valg af brillestel ;)

  Det var nu kun fordi optikeren OG en kollega pressede mig...hehe.... men jeg er vældig glad for dem i dag og jeg ved, at jeg næste gang jeg skifter briller, ikke vil være nær så bange for at kaste mig ud i noget nyt...

  så der er faktisk kommet rigtig meget godt ud af den grå stær: meget bedre syn, smidt læsebrillerne OG modet til at gå med "vildere" brillestel.

  SvarSlet
 2. Spændende, Annette!
  Mon det blev det stel, som du (og jeg) syntes bedst om?

  Knus Pia

  SvarSlet
 3. Tak, Esther. Ja, det er mine første, og det har været en svær beslutning, for jeg kan jo godt se uden - det vil bare blive endnu bedre med briller - og mindre anstrengt...
  Det er svært at vælge stel, fordi de gør så meget for ansigtet. Fordi de indrammer øjnene, der jo er sindets spejl - så det er dejligt, når det lykkes at finde nogen, der er "lige i øjet" ;o) Godt, at det lykkedes for dig.

  Ja, meget spændende, Pia - jeg kan næsten ikke vente! Og ja, det blev de grønne :o)

  SvarSlet