søndag den 24. januar 2010

Søndag og hæklerier

 

Pufbetræk

 

Det er godt, at en weekend både består af en lørdag og en søndag. Når nu lørdagen gik med kursus for korledere, et godt og givende kursus, men hvor jeg som en af arrangørerne også stod med en stor del af arbejdet og ansvaret, er det dejligt at nyde roen en søndag sammen med familien.

 

Pufbetræk

 

Og så kunne der måske også komme et par ekstra striber på pufbetrækket, som efterhånden lakker mod målet.

Nogle er til fransk vintage, nogle er til hvidt, slidt og romantik, nogle er til retro og masser af farver – og jeg er lidt til det hele. Jeg har meget svært ved at være gennemført i indretningen af mit hjem, for jeg falder for så meget forskelligt (og så er vi jo altså også to forskellige voksne, der bor her) – så vores hjem er lidt sammensat. Og egentlig tænker jeg, at det også meget godt afspejler hvem, der bor her, for jeg er en sammensat person og ikke sådan at sætte i bås. Og så er jeg glad for alle vores forskellige ting, der betyder noget for os. 

 

Pufbetræk

5 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at se det færdige projekt, lige nu er jeg også i humør til sådanne firkanter, det må dog lige vente lidt :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle skønne firkanter, du har præsteret. Glæder mig vildt til at se resultatet ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg er totalt skudt i firkanter lige for tiden, Lene - er fyldt af idéer til hvad, man kunne bruge dem til - pynt på bluser og nederdele, tæpper osv., men jeg kan jo heller ikke lave alting på en gang...

  Tak, Jeannette Mariae - det gør jeg også ;o)

  SvarSlet
 4. Hejsa
  Hvor er de bare festlige og flotte dine firkanter.

  Jeg skal da vist til at have opfrisket min hækling med de gamle firkanter... er det ikke oldemorsfirkanter nogen kalder dem.

  God mandag.

  SvarSlet
 5. Tak, Dianna :o)
  Jeg har lige læst, at sidst firkanterne var populære, dengang i 60'erne og 70'erne, hed de bedstemorfirkanter - nu, en generation senere, hedder de så oldemorfirkanter ;o)
  Tak, i lige måde!

  SvarSlet