fredag den 24. december 2010

Fra alle os til alle jer…

 

 

DSC03882b

 

Jeg sidder i en stille aftentime og lægger sidste hånd på mandelgaven, før jeg vil gå til ro og lade hvilen falde på mig.

Julegæsterne er kommet i god behold gennem landet – det holdt hårdt, men det lykkedes, og det er jeg taknemmelig for. Vi mangler kun en, min mormor, som kommer i morgen og heldigvis ikke skal så langt. Jeg sender mine tanker til dem, der strider med snemasserne. Jeg elsker, når julen er hvid, men når postkortlandskabet viser tænder og medfører risiko for liv og lemmer, og juleplaner der bliver forpurret, så er det ikke sjovt længere.

Forberedelserne er klaret, både på hjemmefronten og i kirken. Nu mangler bare de sidste detaljer, før vi kan fejre den store højtid sammen. Juledagene byder på gudstjenester, der skal klares, og derefter god tid til at hygge og nyde at være sammen.

Jeg elsker december med alle sine forberedelser og traditioner, men allermest elsker jeg juledagene, når forberedelserne er klaret, og der bare er tilbage at læne sig tilbage og være sammen med dem, jeg holder af.

Det er lige om hjørnet.

Rigtig glædelig jul til jer alle!

5 kommentarer:

 1. Jeg synes også at det er skønt, at bare kunne læne sig tilbage. Nu har man forberedt så meget, købt julegaver, talt ned i 24 dage. Nu er det bare at slappe af, og nyde de næste 3-4 dage. Skønt.

  Glædelig jul til dig :o)

  SvarSlet
 2. Her lykkedes det også at komme godt tværs over landet - men 9 timer tog det... Frygtelig lang tid i en bil, men nu nyder vi nogle rolige juledage i familiens skød.
  Håber også I nyder nærværet og roen her oven på juleaften.
  Knus

  SvarSlet
 3. Glædelig jul til dig og alle dine. Jeg håber I får hygget helt igennem...

  SvarSlet
 4. Mange tak, og i lige måde til jer alle!
  Gudstjenesterne er overstået, og jeg holder helt fri i et par døgn - det skal blive skønt...

  SvarSlet