fredag den 17. december 2010

Julekalender for barnlige sjæle

 

 

DSC03757

 

Ja, det er altså Emils – julekalenderen fra lego. Men jeg er næsten lige så spændt som han på at se, hvad der gemmer sig bag dagens låge.

 

DSC03764

 

Vi (ja, det vil jo altså sige nissen ;o)) plejer at lægge lidt i børnenes sokker hver dag i december – nogle dage en lille gave, andre dage et par pebernødder. Men i år ville børnene hellere have adventsgaver. Helt okay med mig. Det bliver ikke lettere med alderen (børnenes alder, forstås) at finde meningsfyldte småting til få penge. Og så ønskede de sig forøvrigt en julekalender. Emil en lego og Freja en littlest pet shop (hendes hjerte banker varmt og ivrigt for alle slags dyr). Så første adventsgave var en julekalender til hver. Ret genialt, hvis I spørger mig! Nu får de både den daglige lille overraskelse og en lidt større ting hver søndag.

 

DSC03763

 

Og jeg følger spændt med på sidelinien – især ved legokalenderen, for jeg er vild med det univers. Et lille hjem folder sig ud. Med far, mor og to børn. Legetøj, pejs og snemand (den er forøvrigt skøn, snemanden). Sofa, håndvask og spisebord. Klaver til pigen og trommesæt til drengen. Ret pudsigt, synes jeg, når Emil nu spiller trommer på 5. år…

 

DSC03760

 

Og så vil jeg bære over med, at faren havde en arbejdsmappe i hånden, og moren et flute. Til gengæld har jeg lagt moren på sofaen ;o)

 

DSC03806

8 kommentarer:

 1. Ej hvor er det fantastisk. Det er lige før jeg får lyst til at købe sådan en kalender til mig selv næste år :oD

  SvarSlet
 2. Orv, den er sej :-) Det er da lidt sjovere for et barn, end en chokoladekalender.

  SvarSlet
 3. Miriam, jeg håber også i det stille, at Emil er klar på en igen om et år ;o)

  Og jeg vil mange gange hellere begave mine børn med lego end med dårlig chokolade, Therese ;o)

  SvarSlet
 4. Godt du lagde hende på sofaen :-)

  SvarSlet
 5. Det tror jeg, hun har fortjent, Miri ;o)

  SvarSlet
 6. Helle Nørgaard Nielsen17. december 2010 kl. 21.32

  Og oven i købet en kat også!
  Fantastisk julekalender : )

  SvarSlet
 7. Åh ja, de kalendere har også vakt jubel her i familien. Vi har haft både Lego og Playmobil, og pigerne har fået rigtigt mange timer til at gå med dem.

  Forleden kom Laura pludselig i tanke om, at de ikke havde haft en kalender i år, meget urimeligt, synes hun, der jo "kun" er 15.
  Børnenes U-Landskalender plejer vi ALTID at købe, også selv om ingen rigtigt åbner lågerne mere, men jeg har haft for travlt og har ikke fået det gjort i år.

  Når jeg skal handle senere i dag, så vil jeg se om jeg kan finde en kalender med klam tysk chokolade og så kan hun jo hygge sig med at åbne hele 18 låger.

  Ha' en dejlig lørdag, Annette...

  SvarSlet
 8. Både kat og hund, Helle :o) Og mange gode detaljer - nu også med brusebad.

  Anne, Playmobil har desværre ikke rigtigt sagt vores børn noget - jeg ville ellers gerne lege med på sidelinien...
  Man bliver aldrig for gammel til julekalender, jeg gør i hvert fald ikke ;o) Hvis bare ikke den er fyldt med klam tysk chokolade ;o)
  Tak, og rigtig god lørdag til dig, det der er tilbage af den...

  SvarSlet