mandag den 6. december 2010

Genopladet

 

 

DSC03502

 

Ikke en finger har jeg rørt i dag. Eller lige præcis fingrene har måske nok lige hæklet lidt. Og ordnet lidt vasketøj, men så er det også det. Ellers har jeg sovet. Haft besøg af en kloakmester (ja, livet som husejer er mangfoldigt!). Og sovet lidt igen. Blogget. Og siddet i sofaen sammen med børnene. Aftensmaden var pasta med pesto (det kan godt anbefales at lave en ordentlig portion og fryse ned i små bægre) og gulerødder. Enkelt og lækkert.

Og jeg har i dén grad nydt det.

Der skal lidt feber til, før jeg med god samvittighed sætter en hel dag af til ingenting, men når det sker på denne måde, hvor jeg faktisk har haft det godt (og så endda på min fridag), så er det da en ren win-win.

I morgen er jeg vist klar til at være aktiv igen…

5 kommentarer:

 1. Hvis der skal feber til, før du med god samvittighed sætter en hel dag af til ingen, så får du feber! ;) Det er sundt at gøre det engang i mellem - også selvom man ikke er syg! Jeg kalder det en time-out og er blevet MEGET bedre til at mærke efter og bare gøre det. For det har man brug for!

  God aften til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Kære Annette! Godt at læse at du er ved at være kommet til hægterne igen :-)

  Knus fra Pia

  SvarSlet
 3. Lene, det kan være, jeg også bliver god til det engang... - der er jo så meget, jeg gerne vil gøre, så jeg synes, det er svært. Men jeg holder da mindre pauser, det må også tælle ;o)

  Pia, det er jeg også glad for - det er jo ikke fordi, jeg har tid til at ligge her i flere dage ;o)

  SvarSlet
 4. Ja, det med samvittigheden, 'to do' lister og alt det der, er vist desværre noget flere af os kan nikke genkendende til...selv når feber og influenza finder på at at overmande kroppen...godt, at du tog en off dag, og nu er ved at være på stikkerne igen.
  Megan har fuldstændig ret - 'time out' i tide, er en god ting! God arbejdslyst, Annette.

  SvarSlet
 5. Tak, Anette, nu er jeg i hvert fald i fuld firspring igen. Mit time-out gjorde mig godt!

  SvarSlet