onsdag den 8. december 2010

Julehæklerier

 

 

DSC03668

 

Nok er jeg i fuld firspring igen, men med en god stak lommetørklæder i skarpt beredskab, for en ordentlig forkølelse fulgte min febertur. Nå, det er jo sådan noget, man må tage med og håbe på hurtig bedring.

Og jeg vil meget hellere snakke om, hvad jeg fik bedrevet af hæklerier i mandags. Jeg varmer nemlig op til endnu en hækleaften med en flok gæve kvinder. En julehækleaften, så jeg prøver, om jeg kan liste lidt demo-hækling ind hist og pist. Der er så mange gode idéer rundt omkring, så det er kun tiden, jeg mangler. Der er da også andet på pinde og nåle, selv om det ikke er meget nørkleri, der åbenbares her på bloggen. En julegave til min mormor er næsten færdig. Og så er jeg i gang med et par sokker til mig selv, som bliver noget så lækre – men de står ind i mellem på stand by, når andre ting snyder sig ind i køen…

 

DSC03661

 

Julehjertet her er hæklet efter en opskrift fra Stof og Stil – det var ganske pudsigt at flette et hæklet hjerte, og en sød lille ting at lave. Anderledes iriterrende er det at hækle kringlen fra samme sted, rundt og rundt i omgange på kun 8 fastmasker, det er altså ikke min yndlingsbeskæftigelse, så jeg kan love, at huset her ikke bliver fyldt med kringler.

Og så er jeg ellers den, der er smuttet i kirken. Omkring middagstid bliver lokalerne derhenne fyldt med andeduft, da den lokale pensionistklub holder julefest – det er meget godt for dem, men så er jeg altså den, der er smuttet. Det er umuligt at få noget fornuftigt arbejde fra hånden med and i næsen… Til gengæld har jeg håb om at få købt en ordentlig bunke julegaver i dag. Det er vist ikke for tidligt…

 

DSC03664

7 kommentarer:

 1. 1. God bedring! 2. Skøn nisse! 3. Flotte hjerter! :)

  Håber du får en god dag hos dig!

  SvarSlet
 2. Hvor er de dog søde, de julehjerter - så kunne jeg pludselig godt ønske mig, at jeg havde lært at hækle... Men måske er det ikke for sent - mangler bare en læremester :-)
  Håber det lykkes dig at finde mange, gode julegaver - jeg er også så småt kommet i gang nu.
  God dag til dig.

  SvarSlet
 3. Tak, tak og tak, Lene ;o) Den nisse charmer mig totalt...
  Og god dag til dig.

  Du siger bare til, hvis du skal ha' et lille kursus, Vibeke - det er aldrig for sent, bare man har lidt tålmodighed ;o)
  Jeg går på jagt nu og håber på god plads i bybilledet...
  Tak, og lige over :o)

  SvarSlet
 4. Sikke dog et skønt hæklet julehjerte, der er flettet - sådan et må jeg vist forsøge mig med på mandag :-)

  Knus fra Pia

  SvarSlet
 5. Det må du da hellere, Pia, opskriften ligger og venter ;o)

  SvarSlet
 6. Hejsa - Er det muligt at få opskriften på de flettede julehjerter ? De er super flotte :-)

  SvarSlet
 7. Opskriften er købt i Stof og Stil - måske de har den endnu...?

  SvarSlet