torsdag den 9. december 2010

Julegodter

 

 

DSC03703

 

Det er ikke så tit, jeg forvilder mig i Rema 1000, da Netto ligger tættere på vores hjem og af en eller anden grund tiltaler mig mere, når vi snakker discount. Men et arbejdsmæssigt ærinde fik mig derind i dag, og da mit liv ikke er så opdelt mellem arbejde og privatliv som nogens, kan jeg uden problemer købe til mig selv også, når jeg nu er derinde. Og det gjorde jeg så!

For jeg faldt totalt for deres charmerende juleserie, som udover indpakning, servietter og krus også byder på spil, malebøger og huskelister. Jeg begrænsede mig, det skal man jo, men det var svært. Krusene overvejede jeg et øjeblik at bruge til pakkeleg, når vi i morgen skal til julefrokost, men jeg vil ikke risikere, at en anden vinder pakken (desuden har jeg faktisk købt de pakker, der skal til…) – så krusene er hermed en lille adventsgave – fra mig til mig.

Og så glæder jeg mig, når jeg falder over et eksempel på nogle, der kan tænke udover boksen og finde på noget godt. Hvem siger f.eks., at fløde skal opbevares i kartoner? Disse poser er lavet af miljøvenligt materiale og fylder mindre i skraldespanden. Det synes jeg, er godt tænkt!

 

DSC03707

 

(ja, rigtigt gættet, mit bidrag til julefrokosten i morgen er ris a la manden ;o))

4 kommentarer:

 1. Jeg er ret vild med Osted Mejeris emballage. Min lokale Spar, forhandler alle deres produkter - også deres helt fantastiske smør. Mums.

  SvarSlet
 2. Og ja, Annette den glæder jeg mig til.
  Må indrømme at jeg lige et kort øjeblik nåede at håbe på at krusene var til pakkeleg i morgen :-) Men jeg kan jo selv ligge vejen forbi Rema 1000 :-)

  Knus fra Pia

  SvarSlet
 3. Therese, det er mit første møde med Osted Mejeri - sådan kan man jo hele tiden blive klogere ;o)

  I så fald ville det være lidt afslørende at lægge dem på bloggen, Pia ;o) Men ja, nu ved du, hvor de er at finde :o)

  SvarSlet
 4. skulle du ikke overveje at købe miljøvenlige produkter, i stedet for servietter og krus, der er lavet i industribyer i Kina og sendt med containerskibe til Danmark. Jeg synes, det er vigtigt, at man som minimum går efter svanemærket. Så bliver ens børn, i det mindste ikke allergikere.
  Ha' en skøn og miljøvenlig jul:-)

  SvarSlet