fredag den 14. januar 2011

En junkie vender hjem

 

 

415px-Aarhus-shkort-kommune-maxi imagesCA09L1UK NoaNoamiss-spitalfields-fa-944-black-69[1] NOA-NOA-Rae-Belt-Glacia-DM-2088-25[1] surface-silk-fa-963-phantom-119[1]

 

For faste læsere her på bloggen er det vist ikke en nyhed, at Århus har en stor plads i mit hjerte. Jeg har boet der en stor og vigtig del af mit liv, nemlig de 11 første år af mit ægteskab, årene hvor jeg fik min uddannelse og vores børn. Byen vil altid være noget særligt for mig, og det var ikke med min gode vilje, at jeg flyttede derfra.

Siden har jeg jævnligt tilbragt fridage i Århus, men frekvensen er blevet betydeligt lavere, efter at jeg har følt tidspresset så stort, at jeg har haft brug for mine fridage herhjemme. Det skal også siges, at jeg er faldet godt til i Herning og har det så godt her, som jeg kunne ønske – ikke desto mindre glæder jeg mig, hver gang jeg har muligheden for at smutte til Århus.

I denne uge har jeg været så privilligeret at have fri både mandag og fredag (til gengæld skal jeg arbejde både lørdag og søndag, men det snakker vi ikke højt om lige nu…). Jeg greb straks den oplagte mulighed for at bruge en dag på januarudsalg i smilets by, og hvor har det været skønt.

Jeg har vist også en enkelt gang eller to luftet min forkærlighed for tøj fra Noa Noa. En lidenskab, der har haft trange kår, siden butikken her i byen lukkede, så det er yderst sjældent, jeg får mit fix. I dag fik jeg revanche, jeg har sparet op (læs: vi sætter et beløb af i budgettet til januarudsalg, ligesom vi gør det til julegaver – dejligt at have den mulighed), har fået gavekort og penge til jul og havde tid til at lade mig rådgive og forføre. Det viste har jeg fået med mig hjem – og meget, meget mere… Alt sammen til halv pris, og det varmer mit gamle sparehjerte.

En tur i BOXdeLUX blev det også til, sandwich og friskpresset juice i Juice Stop og lidt slentren i latinerkvarteret.

En dejlig dag var det, med forkælelse for både krop, sjæl og garderobe… – så kan jeg vist holde den gående en rum tid igen før næste fix ;o)

8 kommentarer:

 1. Suk, jeg kommer altid til at købe noget i Noa Noa.... så derfor går jeg næsten aldrig derind :-)
  Smukke ting du har købt !

  Ha' en skøn weekend.

  SvarSlet
 2. Therese, det er også godt for min økonomi, at butikken her i byen er lukket - men det er også det eneste positive, jeg har at sige om det ;o)

  Tak, og lige over :o)

  SvarSlet
 3. Helle Nørgaard Nielsen15. januar 2011 kl. 01.57

  Det lyder som en fantastisk dejlig dag, Annette : )
  Og så finde indkøb til halv pris - godt fixet!

  SvarSlet
 4. Dejlgt for dig, Annette :-) Jeg er ikke i tvivl om at Århus har indtaget en plads i dit hjerte - sikre lækre sagde du fik ud af dit fix ;-)
  Jeg tænker også det må have været ekstra dejligt at komme væk, når de nu lige pt. har installeret en byggeplads overfor jer :-)

  Knus fra Pia

  SvarSlet
 5. Jeg føler også virkelig, jeg har gjort et kup, Helle :o)

  Det var bestemt også ekstra dejligt og tiltrængt at komme væk, Pia - men jeg må indrømme, at jeg syntes det var en smule ærgerligt at komme hjem og opdage, at de slet ikke havde vibreret i går ;o)

  SvarSlet
 6. Ja okay, Annette - du skulle have valgt en anden fridag :-)

  SvarSlet
 7. Jeg har også en forkærlighed for tøj fra Noa Noa - jeg synes, det er utrolig smukt :-)

  SvarSlet
 8. Det synes jeg også, Madame, og jeg elsker, at det kan mixes på kryds og tværs, nyt og gammelt.

  SvarSlet