mandag den 3. januar 2011

Morgensol og mandagsfri

 

 

DSC03803

 

Det bliver vist aldrig min yndlingsbeskæftigelse at vågne til en clockradio, der spiller kl. 6.15. Heller ikke selv om jeg var fornuftig i aftes, og i de sidste døgn har sovet så meget, at jeg burde være beredt på selv den hårdeste hverdag.

Når det er sagt, så kunne sådan en januarmorgen da ikke være meget smukkere. Solen er gavmild i dette års første dage, og da børnene var fulgt til skole, fortsatte jeg på en lang travetur rundt i kvarteret. Garneret med lidt mavebøjninger på stuegulvet, skal det være min nye stil, om ikke hver dag, så i hvert fald jævnligt. Det er opløftende, og det føles godt at gøre en indsats mod sulet, der helst ikke skal sætte sig for fast. Og når en ny zumbasæson starter på onsdag, er jeg at finde på første parket, for det er motion, når det er rigtigt sjovt.

For nu ikke at blive alt for aktiv på sådan en frimandag, har jeg sat mig i sofaen med en kop kaffe – når den er nydt sammen med en rundtur i blogland, er jeg vist klar til at svinge en støvsuger.

Rigtig god solskinsmandag til dig!

4 kommentarer:

 1. Sikken dejlig start på året. Lige nu står solen op uden for mit vindue og det er simplethen så fint og min yndlingslyserød i hele verden.

  Jeg håber også din tirsdag bliver af de gode og sender masser af kærlige nytårskram.

  SvarSlet
 2. Mange tak, Marina, og god tirsdag til dig.
  Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at klage over januar, når den viser sig fra sin SÅ yndige side :o)

  SvarSlet
 3. Sikke et dejligt indlæg. Jeg fik helt lyst til endnu en januar-mandag, og der skal altså meget til at give mig den slaags lyster. ;-)

  SvarSlet
 4. Tak for dine søde ord, Erika, de varmer!
  (Jeg kunne også godt bruge en mandag mere, for det er altid min fridag ;o))

  SvarSlet