lørdag den 8. maj 2010

Et lille stykke pynt

 

Selv om ugen har været travl, har det ikke skortet på tid til håndarbejde – for på programmet har der bl.a. været mange møder, foredrag og andre situationer, hvor man godt kan sidde med lidt i hænderne, mens man passer sit arbejde. En rigtig god kombination, efter min mening…

Nu har jeg fri – endda helt indtil tirsdag morgen, og det passer mig nu også rigtigt godt! I morgen skal vi til konfirmation, og i den anledning har jeg begået endnu et lille armbånd. Det passer perfekt til mit perlearmbånd, et lille stykke med blonde, og kjolen, der ligger under hele herligheden.

 

Pynt

 

Jeg glæder mig til en festlig dag i familiens skød, til en tur ud over vidderne til Aalborg, den hyggelige by, til en festlig gudstjeneste, hvor jeg ikke er på, men med, og til at fejre børnenes fætter.

4 kommentarer:

 1. Dejlige farver , - du bliver så fin :)

  Og hvor kan jeg følge dig i havens glæder. Det må være en stor, stor oplevelse at se hele "skatkammeret" for første gang.

  SvarSlet
 2. Jeg er også vild med de farver, Tante T :o)

  Ja, det er altså helt fantastisk med den have - hver dag må jeg lige ud for suge til mig og se, om der er mere, der har foldet sig ud :o)

  SvarSlet
 3. Helle Nørgaard Nielsen10. maj 2010 kl. 15.17

  Jeg må gi` dig ret...
  Det så helt fortryllende ud i virkeligheden : )
  Mon ikke gemalen er ret godt tilfreds med at have en kone, der kan klæde sig så feminint og som ser så godt ud!!

  SvarSlet
 4. Helle, du får mig jo helt til at rødme!!
  Men tak, af hjertet - og jow, jeg har da, i al ubeskedenhed, indtryk af, at gemalen er helt godt tilfreds ;o)

  SvarSlet