onsdag den 26. maj 2010

Lasagne på mexicansk

 

Lag på lag

 

En ret, jeg aldrig havde hørt om, før jeg smagte den til en fest for nogle måneder siden – mexicansk lasagne er med kylling og spinat, og smager aldeles forrygende. De opskrifter, jeg kunne finde på nettet, pegede alle i samme retning, og her er vores tillempede version:

450 g frossen helbladet spinat tøes op.

Et løg hakkes og svitses i olie. Tilsættes en dåse hakket tomat, 2½ dl madlavningsfløde, 3 spsk ketchup, 1 tsk fajita spice mix, 1 tsk spidskommen og 1 tsk koriander (eller mix selv krydderier på mexicansk), oregano, salt og peber. Koger i 15 min. Hvis man kan lide den stærk, kan man roligt tilsætte flere krydderier – spinaten giver et dejligt mildt modspil til den krydrede sovs.

Imens steges 500 g kyllingestrimler i olie med 3 tsk karry.

I et ovnfast fad lægges sovs, spinat, kylling, revet ost (200g i alt) og 10 (fuldkorns)lasagneplader i lag. Slut med sovs og ost. Bages ved 180° i ca. ½ time.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar