fredag den 22. oktober 2010

En ferie lige efter min smag

 

 

En skøn gave

 

I går havde vi endnu et besøg af den skønne slags. Venner, der desværre bor alt for langt væk, tilbragte dagen sammen med os, og vi nød det.

Lige dele familie- og vennebesøg, hjemlig langsommelighed og ro, og projekter af den slags, hverdagen ikke levner plads til. Det er sådan en blanding, der gør mig rigtig godt og tanker mig op på alle måder. Og sådan en ferie har vi nu. Uha, som jeg nyder, og jeg kunne snildt klare en uge mere af samme slags – men så godt spiller klaveret trods alt ikke. Så jeg suger alt ud af de sidste feriedage.

Emil er sendt på et par dages ferie hos sin faster. Jeg har hørt rygter om både vikingemuseum og artillerimuseum, og for vores videbegærlige dreng er det lige i øjet. Imens hygger vi om Freja herhjemme. Hun har det som blommen i et æg, med to forældre, der gider spille vendespil og fjolle, som kun fjollede forældre kan (ja, vi fjoller jo altså også, når Emil er hjemme, kan slet ikke lade være – det ligger i jobbeskrivelsen…), med en kat, der gider sove middagssøvn i sofaen i hendes favn – og så har vi fået taget endnu en tørn på hendes værelse. Vi er endnu ikke færdige, men vi har nået længere, end jeg turde drømme om. Der er efterhånden rigtig god plads til fødselsdagsgaver / der er nu som noget helt nyt luft imellem sagerne på hylder og i vindueskarm. Hun har været helt klar til at få ryddet godt og grundigt ud, og det bliver godt for hende at få et værelse, der er til at overskue.

Imens jeg tog i byen og fik klaret de sidste gaveindkøb til Frejas fødselsdag (en hel uge før tid – det er stort!), har Brian taget livtag med den del af græsplænen, jeg aldrig fik klaret i sidste uge.

Sikke nogle skønne flueben, vi får sat! Det er, så jeg efterhånden føler, jeg kan begynde at ånde frit igen…

Aaaahhh….

 

Og PS: Gæt, hvad der roterer i vaskemaskinen…? ;o)

2 kommentarer:

  1. Å hvor det bare lyder hyggeligt, jeg kan godt forstå I nyder det i fulde drag. Vores ferie har været noget mere kaotisk med flytning, overdragelse af hus, gæster i morgen og begravelse i dag. Jeg er faktisk temlig ør i knolden og glæder mig til der falder ro på igen.

    Jeg blev rigtigt glad for din kommentar på Badut. TAK for den.

    SvarSlet
  2. Marina, det er godt nok også mange ting - overvældende mange ting - på meget kort tid. Jeg kan godt forstå, du er temmelig ør, og jeg ønsker virkelig for dig, at der falder ro på, af den rigtig gode slags.

    Jeg er bare så glad for at høre fra dig igen!

    SvarSlet