onsdag den 20. oktober 2010

Hjemme bedst

 

 

Ostekage med blåbær

 

Et dejligt besøg, der endelig kunne lade sig gøre, hygge, gode snakke og grin, ostekage med blåbær og cookies, skattejagt arrangeret af pigerne for alle “de gamle”, mere hygge og snak, indtil øjnene begyndte at klappe i – det var i går…

I dag – lækkersøvn og langsom formiddag, mere vasketøj og oprydning, og så var vi efterhånden i gear. Og klar til henholdsvis æbleopsamling og sortering af Frejas legetøj. Sidstnævnte er et større projekt, der har været udskudt i det uendelige og ikke sådan bliver overstået på en eftermiddag, for der skal vurderes og studeres, før man som snart 9-årig kan beslutte sig for at beholde eller sige farvel til alt det, der bugner på hylderne. Projektet er skudt godt i gang, vi hyggede os med det, og jeg er klar til næste bid, når tiden er til det.

En tur i byen afsluttede vores hjemmedag. Vinterstøvler og sportstøj var på indkøbssedlen, og selv om det var en udfordring at finde fodtøj til en forvokset dreng med str. 41 (!) på bundlinien, lykkedes det til sidst, og alle er glade.

Lidt kagerester sætter et sødt og godt punktum for en dejlig dag, og om lidt er jeg klar til mere lækkersøvn…

Dejlige, glade ferieliv…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar