lørdag den 23. oktober 2010

Fin, fiks og færdig

 

 

 Folklore

 

Jeg ved det godt, det er ikke pænt gjort, sådan at holde jer hen i åndeløs spænding. Det var jo noget af en cliffhanger, jeg efterlod jeg med i går, og jeg håber ikke, at jeg har forstyrret jeres nattesøvn…

Det var selvfølgelig Folkloren, der roterede i vaskemaskinen. Den er helt klar til at blive brugt, til den ikke længere kan hænge sammen. Jeg ved, at jeg kommer til at bo i den trøje, og den har oven i købet været rigtig sjov og lækker at strikke. Jeg har lært nyt undervejs, bl.a. om hvordan man strikker en lille inddækning til de strittende ender på vrangsiden, så det er også første gang, jeg nogensinde har strikket noget, der var så pænt og gennemarbejdet bag facaden.

 

Folklore

Folklore

 

Knapperne fandt jeg i Stof og Stil. Jeg kunne ikke stå for de skæve blomster, men ved også godt, at strittende blade og løst strikkede knaphuller ikke er den oplagte kombination – hvis jeg bliver for træt af dem, kan jeg jo bare skifte dem, værre er det ikke.

Opskriften købte jeg hos Anne, eneste ændring er, at jeg har lavet et lille svaj i livet og strikket den lidt længere, både i krop og ærmer. Garnet er supersoft 100% uld fra Holst, og farverne har jeg helt bevidst lagt så tæt op ad Annes, som jeg kunne, for de er bare så meget lige mig!

 

Folklore

6 kommentarer:

 1. Helle Nørgaard Nielsen23. oktober 2010 kl. 15.00

  Hvor er den dog fantastisk - glæder mig til at se dig i den!

  SvarSlet
 2. Det kan du komme til om ikke så længe, Helle ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er den dog blevet flot :-)

  SvarSlet
 4. Mange tak, Stine :o)

  SvarSlet
 5. Hvor er den blevet skøn, Annette, jeg håber, at du bliver rigtigt glad for at bruge den.

  Min er ved at være lidt slidt, måske skulle jeg strikke mig en ny, jeg vil nødigt undvære den i min garderobe...

  SvarSlet
 6. Det er en rigtig yndlingstrøje, Anne, den er lige til at flytte ind i!
  Jeg kunne også nemt finde på at strikke en to'er, når det engang bliver nødvendigt...

  SvarSlet