søndag den 24. oktober 2010

Drengestreger

 

 

Fridag i ZOO EM i sneglebold

 

 

Det er ikke alle børn forundt at have en far, der kan svinge en blyant, som mine børns far kan.

Jeg elsker, når han slår sig løs og tegner skæve, sjove og underfundigt søde universer. På sådan en lidt melankolsk sidste-feriedag er det godt at sidde og smile skævt af sådan nogle søde streger.

Jeg har været lidt irritabel i aften – og ved godt, at det dybest set skyldes, at jeg er ked af, at ferien er slut. Og det er da ikke den fede måde at lade det komme til udtryk på, sådan at sidde og bare være lidt mut og “edgy”. Men sådan er livet også nogle gange – ikke lutter lagkage og efterårsferie, men også et kræsent barn, en stiftblyant der går i stykker på et ubelejligt tidspunkt og vælter en præteenagers verden, og metervis af lektier, der har været udskudt til sidste øjeblik, så børnene ikke kommer så tidligt i seng, som jeg havde tænkt det.

Heldigvis lykkedes det at få en god stemning, inden vi lukkede og slukkede, og nu vil jeg sætte mig med en kop kaffe og for min del lukke ned for en ferie, der ellers har været rigtig god. Og mon så ikke mit indre smil også kan lokkes lidt frem igen ved tanken om en mandagsfridag, der trods fødselsdagsforberedelser på programmet, også levner plads til at starte hverdagen op i et tempo, hvor selv jeg må kunne følge med.

Jeg har jo i virkeligheden ikke meget at klage over…

3 kommentarer:

 1. Kære Annette!
  Åh, hvor jeg misunder dig din fri-mandag..... og når det så er sagt, jaså skal jeg også skrumle mig i seng nu, så det ikke er mig, der er morgenmut og tvær i morgen tidlig, når hverdagen igen banker på. God fridag til dig i morgen :-)

  Knus fra Pia

  SvarSlet
 2. Helle Nørgaard Nielsen24. oktober 2010 kl. 23.43

  Jeg er helt enig med dig i, at det er nogle fantastiske drengestreger!

  Øv, med mutheden - men jo, den skal nok gå over igen... Sådan har vi det alle ind i mellem - det er vist bare en del af livet...

  Rigtig go` fridag i morgen!

  SvarSlet
 3. Du kan tro, jeg er også taknemmelig for dem, Pia! Så kan jeg jo til gengæld være lidt misundelig på dig søndag morgen og på alle de skæve helligdage ;o)
  Håber det lykkedes dig at få en god morgen - jeg skal også lige bruge et par dage på at få vendt mit søvnmønster, kan jeg mærke...

  Han kan nogle sager, Helle :o)
  Mutheden har pakket sit gode tøj - det hører med, men forsvinder heldigvis også som regel igen.

  Tak for det, begge to :o)

  SvarSlet